Newsroom

Newsroom

Εισαγγελέας στα γραφεία του ΣΚΑΪ έψαχνε τον Κυριάκο Θωμαΐδη για να τον συλλάβει – Απίστευτα σκηνικά

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, όταν εισαγγελέας επιχείρησε να συλλάβει τον δημοσιογράφο του καναλιού Κυριάκο Θωμαΐδη, επικαλούμενη παραβίαση δικαστικής απόφασης.

575fa5861dc52401528b45a6

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η εισαγγελέας υπηρεσίας εισέβαλε, συνοδευόμενη από αστυνομικές δυνάμεις, στο κτίριο του καναλιού στις 2 τα ξημερώματα αναζητώντας τον Κυριάκο Θωμαΐδη, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί καταδικαστική απόφαση για δημοσιοποίηση νομικών εγγράφων, επειδή κατά τη χθεσινή μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του «Η Δίκη της Δευτέρας» παρουσίασε εκ νέου έγγραφο υλικό από δικογραφίες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε μήνυση κατά του Κυριάκου Θωμαΐδη, και με βάση την ελληνική πρωτοτυπία, να διώκεται με αυτόφωρο ένας δημοσιογράφος για κάτι που είπε ή έγραψε, κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Αστυνομικοί εντόπισαν τον δημοσιογράφο την ώρα που έμπαινε στο κτίριο του ΣΚΑΪ, όμως ο ίδιος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του, επικαλούμενος το γεγονός ότι δεν ήταν παρών εισαγγελέας. Έτσι, οι αστυνομικοί κάλεσαν την εισαγγελέα Ανδρονίκη Μανιουδάκη, ζητώντας της να μεταβεί στο Φάληρο με ένταλμα σύλληψης του δημοσιογράφου, όμως εκείνη επικαλέστηκε κώλυμα, υποστηρίζοντας ότι είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Εν τέλει, στα γραφεία του ΣΚΑΪ μετέβη η αντιεισαγγελέας κ. Γκαμηλιέρη, που μπήκε στο κτίριο με το ένταλμα σύλληψης αναζητώντας τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ωστόσο μετά από 40 περίπου λεπτά άκαρπων ερευνών αποχώρησε άπραγη.

Σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό, ο ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η “ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑϊ” κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΙ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο.

Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας!».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…