Ειρωνική απάντηση Μουλόπουλου στη ΝΔ: "Ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”. Σας ζητώ συγγνώμη"

Απάντηση στη ΝΔ η οποία διερωτήθηκε με ανακοίνωσή της σήμερα τι δουλειά είχε ο πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής σε συνάντηση με τους Ψυχάρη και Μπόμπολα, εξέδωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος.

Σε επιστολή του προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, ο κ. Μουλόπουλος αναφέρει:

«κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι’ αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.

Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος»

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ με ανακοίνωσή της ζητούσε από την κυβέρνηση να πληροφορηθεί με ποια ιδιότητα παρέστη ο Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση Ψυχάρη-Μπόμπολα.

«Η Κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του ΔΣ της “Αυγής”, κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα. Ας ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη, αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.», ανέφερε συγκεκριμένα η αξιωματική αντιπολίτευση.