Ειρωνική απάντηση σε Μαγιορκίνη από τον Γιώργο Παυλάκη

Με μία καυστική ανάρτηση σχολίασε ο γιατρός-ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης πρόσφατη δήλωση του Γκίκα Μαγιορκίνη που χαρακτήρισε το νέο κύμα πανδημίας ως «ταλάντωση».

Με μια δηκτική ανάρτηση ο γιατρός-ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Γκίκα Μαγιορκίνη, αναφορικά με το νέο κύμα πανδημίας. Συγκεκριμένα, ο Γκίκας Μαγιορκίνης την περασμένη Κυριακή μεταξύ άλλων είχε σημείωσε ότι είναι «πιο σωστό να χρησιμοποιείται ο όρος oscillation (ταλάντωση) ο οποίος αναβαθμίζεται σε wave (κύμα) όταν πλέον υπάρχει ξεκάθαρη επιδημιολογική μεταβολή», με τον Γιώργο Παυλάκη να αναφέρει: 

«Θεωρώ τον «ταλαντισμό» ανώτερη κατάκτηση της ελληνικής διανόησης, ισοδύναμο με τους “Θεσμούς”. Σκεφτείτε το, Τρόικα=κακοί, Θεσμοί=Σεβαστοί. Έτσι επίσης, Επιδημικά κύματα, τσουνάμια, Διασωληνώσεις=Πολύ κακά και απειλητικά, Ταλαντισμοι=ανώδυνοι, ή και πολύ ευχάριστοι. Brilliant! Αξίζει πράγματι σεβασμό, αναγνώριση και βραβείο» τονίζει ο Γιώργος Παυλάκης χωρίς να κατονομάσει αρχικά τον Γκίγκα Μαγιορκίνη.

 

Ωστόσο, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη κάτω από την ανάρτησή του που αναφέρθηκε ονομαστικά στο μέλος της επιτροπής Εμπειρογνομώνων, έκανε ξεκάθαρο ότι μιλούσε για τον Γκίγκα Μαγιορκίνη.

Ανάρτηση Γιώργου Παυλάκη στο Facebook

 

 

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Τη δική του πραγματικότητα έχτισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς σε άρθρο του στην…