Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα τις δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών οι οποίοι ενισχύουν τα μπλόκα τους σε όλη την χώρα, γεγονός που έχει δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Την ίδια στιγμή το Μέγαρο Μαξίμου αφού είδε ότι η επιχείρηση καταστολής από την αστυνομία δεν πέτυχε, σκέφτηκε να εκφοβίσει τους αγρότες με διαρροές για «κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης» εναντίον τους, τις οποίες ωστόσο στην συνέχεια αναγκάστηκε να «μαζέψει».
Αφού αυτές οι δύο πρακτικές που ακολουθεί σε κάθε πρόβλημα η κυβέρνηση έπεσαν στο κενό, οδηγήθηκαν στην τρίτη επιλογή της «λάσπης στον ανεμιστήρα», όπου γίνεται προσπάθεια υποτίμησης των ανθρώπων που βρίσκονται στα μπλόκα είτε παρουσιάζοντας σαν τους «κακούς» που δημιουργούν προβλήματα στην ελληνική κοινωνία με όσα κάνουν, είτε προσπαθώντας να πείσουν πως ουσιαστικά δεν έχουν «πραγματικά» αιτήματα.
Φυσικά έξω από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να μείνει ο Μάνος Βουλαρινός, ο οποίος στην ολιγόλεπτη εκπομπή του στον ΣΚΑΪ χθες, Τετάρτη (10/12), δεν έχασε ευκαιρία να ειρωνευτεί τους αγρότες για την παρουσία τους στα μπλόκα.
«Όταν έχεις τρακτέρ και χρόνο μπορείς να στήνεις μπλόκα και να έρχεται και κανένας Περιφερειάρχης να περνάτε καλά.
Να δείτε τι ωραία που περνάει στο μπλόκο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια παρουσιάζοντας ένα δεύτερο βίντεο σχολίασε:
«Ω ρε γλέντια! Ω ρε ΠΑΣΟΚάρα, Πωω μεράκια πασοκικά!
Αυτοσχέδια γλέντια, αυτά είναι! Μια χαρά περνάνε.
Γι’ αυτό λένε ότι θα το πάνε μέχρι το Πάσχα. Γιατί να φύγουν; Κορόιδα είναι;».
Διαβάστε επίσης:
«Τέλος» στο ATM για μικρά ποσά: Ανάληψη μετρητών στα σούπερ μάρκετ
«Φραπές» στην Εξεταστική: «Έξι μήνες ξεφτιλίζομαι – Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση»
Δημοσκόπηση: Το ερώτημα που «καίει» την κυβέρνηση – Χάνει 18 μονάδες η Νέα Δημοκρατία
Ράπισμα από Νάσο Ηλιόπουλο στον Φραπέ: «Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια