Ειρωνεία Άδωνη για Κασσελάκη στο τρακτέρ: «Ήταν καλοντυμένος και έτοιμος για αγροτική παραγωγή…»

Φαίνεται ότι η εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, επάνω σε τρακτέρ στα μπλόκα των αγροτών, ενόχλησε του υπουργό Υγείας που έχει αναλάβει τον ρόλο να διαλύσει τελείως την δημόσια υγεία!

adonis 0

Την ώρα που ο Άδωνης Γεωργιάδης , προχωρά στην απόλυτη αποδόμηση του μέχρι σήμερα δωρεάν δημόσιου συστήματος υγείας, την ίδια στιγμή στρέφει την αντζέντα αλλού με σκοπό να φύγουν οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τόσο με τις κινητοποιήσεις των αγροτών όσο και με την ακρίβεια

Ο υπουργός εργασίας, μιλώντας στην τηλεόραση του Action24 για την απόφαση του, όπου νομιμοποιεί τα φακελάκια στα χειρουργεία, έκανε ντρίπλα…και αναφέρθηκε στην φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ . Ο Άδωνης Γεωργιάδης ανάφερε ότι ήταν «μία πολύ ωραία εικόνα», σχολιάζοντας ότι ήταν πολύ καλοντυμένος και καλοστημένος, όπως πάντα.

«Έτοιμος για να πάει για αγροτική παραγωγή. Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα», ανέφερε.

«Τον κάνω πολύ χάζι τον κ. Κασσελάκη. Όποτε θέλει να κάνει μια κοινωνική δράση, λέει: δίνω στην κ. τάδε το σπίτι μου να μείνει. Κάνω δώρο στα σχολεία τα κλιματιστικά. Και το παίζει εθνικός χορηγός, κάτι σαν το Ζάππα σε σύγχρονη έκδοση. Ο άνθρωπος θέλει να μας το ‘τρίβει στη μούρη’ ότι είναι πλούσιος», είπε, προσθέτοντας:

«Όταν έχεις τόσο μεγάλη προσλαμβάνουσα εύκολης ζωής, το να καταλάβεις τόσο εύκολα αυτόν που είναι στα όρια της επιβίωσης….Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο κ. Κασσελάκης γιατί οι αγρότες είναι στους δρόμους»

 

Οι δηλώσεις του υπουργού,  που αποφάσισε να γίνει ντίλερ της ιδιωτικής υγείας, ένα πράγμα καταδεικνύουν. Ότι στην κυβέρνηση για τα εγκλήματα που πράττουν είτε στην δημόσια υγεία, είτε στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, είτε για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, εκείνοι θα ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Φαίνεται ότι η ευχέρεια που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να επικοινωνεί με την κοινωνία και να γίνεται αποδεκτός, για εκείνους είναι αγκάθι. Άλλωστε ο υπουργός δεν έκανε καν τον κόπο να βρεθεί στα μπλόκα…αλλά έχει γίνει σχολιαστής στα πρωινάδικα

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…