Ειρήνη Νικολοπούλου: Εγκλωβισμένη η δημοσιογράφος σε ξενοδοχείο στον Βόλο – Η επικοινωνία της με τον Μπέο

Όπως έγραψε στο Instagram η ίδια είναι εγκλωβισμένη σε κεντρικό ξενοδοχείο χωρίς ρεύμα, και επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο.

b37fb398190e4d86b80cfccf57c59efc

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, με πολλές περιοχές της χώρα να δοκιμάζονται και να μετρούν πληγές, οι κάτοικοι του Βόλου βιώνουν εφιαλτικές στιγμές, καθώς η περιοχή έχει πληγεί σφοδρότατα από την κακοκαιρία.

Η νεροποντή έχει μετατρέψει κεντρικούς δρόμους σε ποτάμια, έχουν χάσει σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνθρωποι τη ζωή τους, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Στην πόλη του Βόλου βρίσκεται και η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία έκανε λόγο για δραματική κατάσταση, αναρτώντας στα social media εικόνες βιβλικής καταστροφής από το λιμάνι όπου τα οχήματα έχουν κυριολεκτικά καλυφθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από τα ορμητικά νερά και τη λάσπη.

Όπως έγραψε στο Instagram η ίδια είναι εγκλωβισμένη σε κεντρικό ξενοδοχείο χωρίς ρεύμα, και επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο. “Η κατάσταση παραμένει δραματική. Ενημέρωσα και Αχιλλέα Μπέο μήπως πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο απεγκλωβισμού μας τις επόμενες ώρες. Είμαστε χωρίς ηλεκτρικό” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στα βίντεο που ανήρτησε από το σημείο, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η καταιγίδα δεν σταματάει στην περιοχή.

Την ίδια ώρα, “ανέβασε” και τη διάσωση μιας γυναίκας σε δρόμο του Βόλου που είχε πλημμυρίσει.

Ο Βόλος και γενικότερα η Μαγνησία έχουν βρεθεί στο “μάτι” του Daniel, με την κακοκαιρία να αναμένεται να διαρκέσει ένα 24ωρο.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…