ΓΘ

Γιώργος Θ. Μιχαήλ

Είναι νομοτελειακό!Τελειώσατε !

Δεν έχει το δικαίωμα ένας υπεύθυνος ηγέτης να δίνει χαριτωμένες συνεντεύξεις για το σπίτι και τα παιδιά του, όταν 57 οικογένειες στη χώρα του με υπαιτιότητα της κυβέρνησης του, έχασαν τα πάντα.

Δεν μπορεί να το αντέξει κάποιος που έχει τη στοιχειώδη συναισθηματική ευαισθησία, να βλέπει τον Πρωθυπουργό της χώρας, να δίνει χαριτωμένες συνεντεύξεις σε πρωινάδικα «αναπτύσσοντας» την οικογενειακή του, ευτυχία, τα πατρικά του συναισθήματα, τα όνειρα του, για τις σπουδές , την επαγγελματική πορεία και γενικά, για το μέλλον των παιδιών του, όταν στη χώρα που ο ίδιος έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της, 57 οικογένειες καταστράφηκαν, χάνοντας τα παιδιά τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Όταν από την κυβερνητική ανευθυνότητα για κάποιους γονείς, η ζωή και οι χαρές της, έχουν πλέον ουσιαστικά τελειώσει. Ο πρωθυπουργός της χώρας αντί να χαριεντίζεται σε συνεντεύξεις με δημοσιογράφους σε πρωινές και βράδυνες τηλεοπτικές εκπομπές, θα έπρεπε, έχοντας την σοβαρότητα του υπεύθυνου ηγέτη , και παράλληλα την ιδιότητα του πατέρα, με παρρησία και αποφασιστικότητα να αρνηθεί τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις που αφορούσαν την οικογένεια του και τα σχέδια του για αυτήν.

Δεν έχει το δικαίωμα ένας υπεύθυνος ηγέτης να δίνει χαριτωμένες συνεντεύξεις για το σπίτι και τα παιδιά του, όταν 57 οικογένειες στη χώρα του με υπαιτιότητα της κυβέρνησης του, έχασαν τα πάντα. Έχασαν τη δυνατότητα να ελπίζουν στο μέλλον. Έχασαν ότι πολυτιμότερο είχαν. Οταν μια ολόκληρη χώρα βρίσκεται σε τοσο βαρύ πένθος.

Κύριε Μητσοτάκη το χαριτωμένο ύφος σας και το τάχα ανθρώπινο» στυλ σας στις συνεντεύξεις σας που δώσατε αυτές τις μέρες, ηταν μια απαράδεκτη πολιτική συμπεριφορά που έχει απέναντι της την απελπισία τόσων ανθρώπων που οδηγήθηκαν στην ατελείωτη δυστυχία από δική σας υπαιτιότητα. Εσείς θα έπρεπε να αποτρέψετε την καταστροφή και δεν το κάνατε. Είχατε την ευθύνη σαν προϊστάμενος ενός ανεύθυνου υπουργού που αντί να τον αποπέμψετε τον ξαναβάλατε στις λίστες για υποψήφιο βουλευτή.

Όσο κύριε απαρχόμενε πρωθυπουργέ κι αν ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος σας επιμένει ότι μέσα σε σε λίγες εβδομάδες θα ξεχαστεί το αποτρόπαιο γεγονός των Τεμπών, να ξέρετε ότι ο λαός με όλα αυτά που η κυβέρνηση σας έχει διαπράξει, δυστυχώς για σας, σας έχει ξεγράψει. Τελειώσατε!!

Ο Γιώργος Θ. Μιχαήλ είναι Αρχιτέκτονας -βιομηχανικός σχεδιαστής

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Πόσο ενδιαφέρονται οι πολίτες για τις ευρωεκλογές; Και όμως πολύ! – Τι δείχνει το Ευρωβαρόμετρο

Πόσο ενδιαφέρονται οι πολίτες για τις ευρωεκλογές; Και όμως πολύ! – Τι δείχνει το Ευρωβαρόμετρο

Πόσοι θα πήγαιναν να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές - Πώς αξιολογούν οι πολίτες της Ευρώπη;

Ναύπλιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας που έστειλε το χυδαίο βίντεο στον 12χρονο

Ναύπλιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας που έστειλε το χυδαίο βίντεο στον 12χρονο

Αφέθηκε ελεύθερος έως τις 16/6, οπότε και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ο…