"Είναι κάπως διασκεδαστικό": Τι απαντά ο Βαρουφάκης στο twitter για την Bild που θέλει να τον "παραιτήσει" (δείτε tweet)

[…]

varoyfakis8 0

“Κάθε φορά που βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στη διαπραγμάτευση, ξεπηδά μια νέα φήμη περί παραίτησής μου. Είναι κάπως διασκεδαστικό” έγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών ήρθε μετά το σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild που με πικρόχολα σχόλια και επικαλούμενη κυβερνητική πηγή που δεν κατονομάζεται, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία της Γερμανίας υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του. 

Ο κ. Βαρουφάκης έσπευσε να «κλείσει» για ακόμη μία φορά το θέμα κάνοντας ο ίδιος έναν τουίτ, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως… διασκεδάζει με αυτού του είδους τα δημοσιεύματα. Να υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη φορά που κυκλοφόρησε η ίδια φήμη, ο πρωθυπουργός είχε κάνει βόλτα πεζή με τον κ. Βαρουφάκη και γευμάτισαν παρέα στην πλατεία Προσκόπων.

varoufakis_tw1.jpg