Newsroom

Newsroom

Είναι καμπόσοι οι Καμπόσοι;

Βλέποντας και ακούγοντας τον διαβόητο -και απόβλητο υποτίθεται πλέον- Καμπόσο του Άργους, ο καθένας θα αναρωτήθηκε: Υπάρχουν άραγε κι άλλο Καμπόσοι στο κόμμα του Κυριάκου; Είναι καμπόσοι αυτοί οι Καμπόσοι; Είναι σάρκα από τη σάρκα της Ν.Δ., στελέχη περιωπής, ή είδαν φως κι ανέβηκαν, μαζί με το απολυτίκιο του διχασμού, το κοντάκιο του ρατσισμού και τα απεταξάμην στους απάτριδες; Κι αν είναι περαστικός, πώς έκαναν 20 μέρες να τον αποβάλουν, και μάλιστα αφού διέπραξε νέο παραλήρημα, on camera αυτή τη φορά; Για να μην υπάρξει αμφιβολία για το βάθος και την ποιότητα της πράξης και του λόγου του;

5b016d631dc52408108b4580

Γράφει ο Θανάσης Καρτερός

Κι όταν λέω για το είδος των Καμπόσων, δεν εννοώ μόνο τα νταηλίκια, τη χυδαιότητα, τον αντισημιτισμό, την ακροδεξιά γλωσσοδιάρροια. Εννοώ και την απεχθή κουτοπονηριά. Την εναλλαγή εξαλλοσύνης και ταπεινότητας. Εννοώ ότι ο νταής Καμπόσος, όταν διέπραξε τα προηγούμενα κατά του Μπουτάρη, βγήκε και μας είπε ότι δεν είναι ο ίδιος ένοχος. Κάποιος από το γραφείο του έκανε την ανάρτηση. Μην του πάρουμε και το κεφάλι του ανθρώπου για ένα λάθος των ανθρώπων του, όπως είπε κι ο Άδωνις. Και δεν του το πήραν, μέχρι που το νταηλίκι αντικατέστησε πάλι την υποκρισία. Και ξαναχτύπησε ο δήμαρχος πάντων των φαιών.

Λοιπόν, και καμπόσοι είναι και κάνουν τον Καμπόσο. Αν δεν βαριέστε ή δεν ανατριχιάζετε, ρίξτε μια ματιά στο Διαδίκτυο, να δείτε τι έχει πει κατά καιρούς το στόμα του Άδωνι. Πίσω του τρέχει ο κακομοίρης ο Καμπόσος, χωρίς το καπελάκι του, αλλά προφανώς με ισχυρή προστασία. Εκείνοι που αποκαλούν τον Τσίπρα προδότη, τον Κοτζιά άπατρι, και όλους μας εθνομηδενιστές, δεν είναι ό,τι κι ό,τι, στο φιλόξενο για τέτοια οίκημα της Πειραιώς. Συγκροτημένοι, ασυγκράτητοι και πολύ καμπόσοι είναι. Τόσοι, και με τέτοια επιρροή στο κόμμα, ώστε ο Καμπόσος να είναι βέβαιος ότι θα επανέλθει. Καμπόση υπομονή να έχει μόνο.

Αλλά όλα κι όλα. Μην τα φορτώνουμε όλα στον αντιπρόεδρο. Σκοινί κορδόνι το έχουν πάρει τελευταία. Και γιατί, παρακαλώ; Γιατί είναι γραμμή. Γραμμή, μάλιστα. Γιατί ο πρώτος τη τάξει είναι που κάνει τον καμπόσο συνεχώς. Είναι ο Μητσοτάκης που έχει εισαγάγει τη γλώσσα του διχασμού, της συκοφαντίας και της ακροδεξιάς φωνασκίας. Είναι ο Μητσοτάκης που έχει αναδείξει το “Μακεδονικό” σε ύψιστη απόδειξη εθνικής μειοδοσίας της κυβέρνησης. Κι έτσι, όταν, αποβάλλοντας με καθυστέρηση, ίσως και με κρυφή ψυχική οδύνη, τον Καμπόσο, μας κάνει και τον καμπόσο, καταδικάζοντας δήθεν τη γλώσσα του διχασμού, το πράγμα αποκτά και μια αστεία διάσταση.

Είναι και καμπόσο Φαρισαίος, όπως καταλάβατε…

πηγή: avgi.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Απρέπεια από τη Σακελλαροπούλου – Δεν κάλεσε τους γονείς των Τεμπών στην δεξίωση της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

sakellaropoulou01

Απρέπεια από τη Σακελλαροπούλου – Δεν κάλεσε τους γονείς των Τεμπών στην δεξίωση της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η ΠτΔ αν και σωστά κάλεσε στη σημερινή δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας συγγενείς…

Σάλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Βρετανίδα ολυμπιονίκης μαστίγωνε το άλογο της – Έμεινε εκτός διοργάνωσης (video)

Καταγραφή 28

Σάλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Βρετανίδα ολυμπιονίκης μαστίγωνε το άλογο της – Έμεινε εκτός διοργάνωσης (video)

Το σοκαριστικό βίντεο τραβήχτηκε πριν από 4 χρόνια, με την ίδια να αναφέρει ότι θα…