Είναι ηλίθιος ή φερέφωνο ηλιθίων;

Έχουν αφήσει το καράβι ακυβέρνητο, θαρρείς και επιδιώκουν τη φυσική εξόντωση των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων συμπολιτών μας...

5424002

Τελικά, τι είναι χειρότερο, να είναι κανείς ηλίθιος ή φερέφωνο ηλιθίων; Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της χώρας αναμάσησε για μια ακόμα φορά, και με κάθε επισημότητα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, όσα τις προηγούμενες μέρες διακινούσε στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα ο γνωστός γκεμπελίσκος της κυβέρνησης και η παρέα του. Είπε ο “φωστήρας” Κυριάκος:

Ο κ. Τσίπρας τολμώ να πω πως γίνεται πλανόδιος μεταπράτης του ανθρώπινου πόνου σε όλα τα επίπεδαη αξιωματική αντιπολίτευση είναι λαϊκιστικήμηδενιστική κόμμα του ψέματος και εξελίσσεται σε υγειονομικό, κοινωνικό και εθνικό ενίοτε σαμποτέρ... Ο Αλέξης Τσίπρας ζητούσε να ανοίξουν τα σχολεία όταν έκλειναν και να κλείσουν όταν άνοιγαν...και τρικλοποδιές και παγίδες μόνο έβαζε και συνεχίζει να βάζει.

Τελικά, τι είναι χειρότερο, να είναι κανείς, ηλίθιος ή φερέφωνο ηλιθίων; Ή μήπως εγκληματικά ανεύθυνος που απευθύνεται σε ηλίθιους; 

Τα δεδομένα της καλπάζουσας πανδημίας και οι συγκρίσεις με την αντίστοιχη περσινή περίοδο είναι συγκλονιστικά: 

2020 Οκτώβρης-Νοέμβρης: 1017 θάνατοι,

2021 Οκτώβρης – Νοέμβρης (μέχρι τις 9 Νοεμβρίου): 2271 θάνατοι, και έπεται μακάβρια συνέχεια…

Και αντί να σηκώσουν τα μανίκια οι ηλίθιοι που μας κυβερνούν και να ζητήσουν πανστρατιά του πολιτικού κόσμου, συμπεριφέρονται σαν πολιτικοί νάνοι. Έχουν αφήσει το καράβι ακυβέρνητο θαρρείς και επιδιώκουν τη φυσική εξόντωση των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων συμπολιτών μας. Ο “υπεύθυνος” υπουργός υγείας αναρωτιέται δημοσίως:  Εάν δε θέλει να εμβολιαστεί ο πολίτης, είναι ευθύνη δική μου να τον πείσω ή ο ίδιος να πάει να εμβολιαστεί;” 

Σωστά μιλάς υπουργέ, είναι ευθύνη του … “λαϊκιστή και μηδενιστή” Τσίπρα!!! 

Ο Άδωνις της καρδιάς μας δηλώνει: Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα! 

Η υπουργός υγείας Γκάγκα μιλάει για διαλογή ασθενών στις ΜΕΘ και έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών και η Παγώνη για νύχτες Αγ, Βαρθολομαίου για τις οποίες φταίει σύμφωνα με τον Μητσοτάκη ο … σαμποτέρ Τσίπρας!!! 

Τελικά, τι είναι χειρότερο, να είναι κανείς ηλίθιος ή φερέφωνο ηλιθίων; Δεν περιμένουμε απάντηση από το τέρας ευφυίας που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης!!

Στο ερώτημα “ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο, η κυβέρνηση ή η αντιπολίτευση;” οι ηλίθιοι δυσκολεύονται: “Μα φυσικά ο Κυριάκος κυβερνάει αλλά για όλα φταίει… ο πλανόδιος μεταπράτης”.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…