Newsroom

Newsroom

Είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου εντεταλμένο τρολλ της ΝΔ;

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει μια λαϊκή θυμοσοφία, και μία ανάρτηση στο twitter έφτασε για να ξεμπροστιάσει τη, γνωστή από την τηλεόραση, δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου.

Eirini Nikolopoulou

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση της χρήστριας του twitter, @Linagreek, η Νικολοπούλου διαθέτει περισσότερα από ένα προφίλ στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με ψευδώνυμο φυσικά, απ’ τα οποία εξαπολύει επιθέσεις σε όσους δεν συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική και κατ’ επέκτασιν μαζί της.

Όπως την πατάνε πολλοί με τα διαφορετικά προφίλ στα social media, η Νικολοπούλου μπέρδεψε τα accounts κι έτσι έκανε μία ανάρτηση – διόλου κολακευτική για την ίδια και για το επάγγελμα, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί – με το πραγματικό της όνομα. Εννοείται πως μόλις αντιλήφθηκε τη γκάφα της έσπευσε αμέσως να διαγράψει την ανάρτηση, έλα όμως που ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη (να και μία άλλη εξίσου πετυχημένη λαϊκή θυμοσοφία).

Η Νικολοπούλου μιλάει για τρόλια – τσόλια – μόλια της αντιπολίτευσης κλπ. Αν είναι δυνατόν! Το αρχιτρόλ να χαρακτηρίζει τρολ όσους, είπαμε, δεν της αρέσουν τα λεγόμενα τους.

Κρατάμε μία επιφύλαξη μήπως δεν διαχειρίζεται η ίδια τους λογαριασμούς στο twitter, αν και οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες.

Συνεπώς, η Ειρήνη Νικολοπούλου ντροπιάζει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και εκθέτει την κυβέρνηση καθ’ αυτή, όταν αποφαίνεται εντεταλμένο τρολάκι της. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…

Από τη στιγμή, πάντως, που έγινε γνωστή η ανάρτηση της @Linagreek δεν είναι λίγοι οι χρήστες των social media, σε twitter και facebook, που τη στολίζουν με διάφορους χαρακτηρισμούς. Ηθελέστα και παθέστα!

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…