"Είναι αποβράσματα της κοινωνίας": Νέο ξέσπασμα μίσους από τον Αμβρόσιο, επιτέθηκε και στον Λιάγκα ενώ δεν…ξέχασε την πολιτικό "κα

Σε ένα ακόμα ομοφοφοβικό παραλήρημα επιδόδηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”…

Σε ένα ακόμα ομοφοφοβικό παραλήρημα επιδόδηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην πολιτικό “κα Άννα”Λιάγκα καθώς και στον Γιώργο Λιάγκα.

 

«Χαίρομαι γιατί έγινε μεγάλος ντόρος, όχι για το όνομά μου -ας με βρίζουν δεν με νοιάζει. Ο κόσμος άκουσε ότι υπάρχει και ένας ιεράρχης ο οποίος μιλάει κατά της ομοφυλοφιλίας. Αυτό ερεθίζει τα πνεύματα γιατί ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Εάν ο άνθρωπος ζει κατ’ ιδίαν το πάθος αυτό, δεν το ξέρω και δεν ασχολούμαι. Εάν έρθει να μου εξομολογηθεί ότι έχω αυτό το πάθος θα τον συμβουλεύσω να το νικήσει και να διορθώσει τη ζωή του. Εάν το πράξει τον αγκαλιάζω και τον τιμώ. Εάν μένει στην αμαρτία του και την υπερσπίζεται του λέω “κάνεις λάθος, πήγαινε κάπου αλλού”.

Ο κ. Λιάγκας, όποιος και αν είναι, να κοιτάξει τη στραβομάρα του! Αν αυτός είναι ηθικό πρόσωπο να βγει να κρίνει τους άλλους αλλά αν είναι ένας άνθρωπος του υποκόσμου να σταματήσει να λέει αυτά τα πράγματα για την Εκκλησία και να δικαιολογήσει τις δικές του πομπές. Αν είναι άντρας να βγει και να πει ένα, δύο, τρία, πέντε, δέκα ονόματα, αυτοί είναι έτσι και να πάρει την ευθύνη του γιατί ο άλλος που θα τον ακούσει θα αμυνθεί, θα του κάνει μήνυση, θα υπερασπιστεί την αθωότητά του αν είναι αθώος. Αν είναι ένοχος θα αναλάβει η Εκκλησία να βγάλει τα συμπεράσματα. Εγώ δεν λέγω ότι στην Εκκλησία είμαστε Άγιοι, αλλά να σκεφτείτε ότι στους 12 μαθητές του Κυρίου ο ένας ήταν προδότης. Πάντα υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι στην πορεία της ζωής τους σκοντάφτουν.

Πάει στην κηδεία του ηθοποιού η πολιτικός κ. Άννα, δεν λέω το επώνυμό της, και λέει “σου ορκίζομαι θα αγωνιστώ για να ψηφιστεί ο νόμος περί συμβιώσεως ομοφυλοφίλων. Αυτή την πράξη καταδικάζω. Αυτό το πρόσωπο καταδικάζω. Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι απορριπτέοι, είναι από όλη την κοινωνία, αλλά τον πολιτικό ο οποίος φέρεται έτσι φτύστε τον. Αυτά είναι κρίσεις και χαρακτηρισμοί για τους ομοφυλόφιλους, αυτοί που κάνουν την πράξη αυτή είναι αποβράσματα της κοινωνίας, δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι».

 

 

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Σε ένα χολερικό κείμενο, σε αντίθεση με όλα τα δημοσιεύματα που μόνον επαίνους είχαν για…