«Είμαι ερωτευμένη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είναι γλυκιά προσωπικότητα» – Ποια είναι η θαυμάστρια του δολοφόνου

Μια θαυμάστρια του ανθρώπου που σόκαρε το πανελλήνιο με το έγκλημά του, μιλά δημοσίως για το πως «συγχώρεσε» τον Μπάμπη

image 4

Ερωτευμένη με τον δολοφόνο της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δηλώνει μια γυναίκα που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τη δίκη του, ενώ σε συνέντευξή της στον Alpha, αποκαλύπτει και ότι του έχει στείλει γράμμα συμπαράστασης μέσα στη φυλακή.

Όπως λέει, θεωρεί ότι κάθε γυναίκα θα μπορούσε να ερωτευτεί έναν άντρα με την εμφάνιση και την προσωπικότητα του Αναγνωστόπουλου, ενώ προκαλεί εντύπωση η θέση της ότι, αν και θεωρεί έγκλημα το ότι σκότωσε τη σύζυγό του, εντούτοις, η ίδια τον έχει συγχωρέσει.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» ανέφερε η γυναίκα. 

Όπως υποστήριξε η εν λόγω κυρία, έχει γράψει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο γράμμα. «Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε.
 

Μπορεί η είδηση να προκαλεί αίσθηση, ωστόσο το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί στην ψυχιατρική και χαρακτηρίζεται ως «υβριστοφιλία». 

«Η υβριστοφιλία είναι μια σεξουαλική διαταραχή στην οποία υπάρχει έλξη για άτομα τα οποία έχουν διαπράξει βιασμό, δολοφονία ή κάποιας άλλης μορφής βασανιστήρια», λέει η καθηγήτρια εγκληματολογικής ψυχολογίας και συγγραφέας Κάθριν Ραμσλαντ, όπως αναφέρει το in.gr.

Αλλά η υβριστοφιλία δεν είναι πάντα αυτό που οδηγεί τις γυναίκες και τους άνδρες να έλκονται από δολοφόνους. «Υπάρχουν πολλά κίνητρα. Κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι μπορούν να “δαμάσουν” το τέρας μέσα στον άνδρα. Η παραφιλία, στην οποία η σεξουαλική διέγερση ενός ανθρώπου σχετίζεται με ακραίες δραστηριότητες ή φαντασιώσεις, δεν είναι τυπική. Οι γυναίκες που είχαν σχέση με τον Μάνσον ήλπιζαν σε μια “εξημέρωση” και αυτό μοιάζει περισσότερο με εκμετάλλευση», εξηγεί η Ραμσλαντ.

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…