Εικόνες ντροπής στο Κύπελλο Ελλάδας: Ο Καρυπίδης κυνηγούσε τη Γαλλίδα διαιτητή- Με συνοδεία της αστυνομίας η Φραπάρ στα αποδυτήρια (video)

Η Στεφανί Φραπάρ βρέθηκε στο επίκεντρο των έντονων διαμαρτυριών από πλευράς Αρη μετά το πέρας του τελικού με τον Παναθηναϊκού

φραπαρ

Τι κι αν το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου δεν φιλοξένησε κόσμο του Παναθηναϊκού και του Άρη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας; Το επεισοδιακό φινάλε δεν απετράπη, καθώς η διαιτητής του αγώνα, Στεφανί Φραπάρ χρειάστηκε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο, υπό τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0, ο  ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης  κινήθηκε προς τη Γαλλίδα διαιτήτρια διαμαρτυρόμενος για το ότι η ομάδα του τελειώσει το παιχνίδι με 9 παίκτες, αλλά και για τις καθυστερήσεις που κράτησε.

Παράλληλα, κι ενώ η Φραπάρ ξεκίνησε άρον άρον να φεύγει για τ’ αποδυτήρια, ο έξαλλος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έτρεξε με σπριντ να την προλάβει και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όλους τους παρόντες.

Αν μάλιστα δεν τον είχαν συγκρατήσει κάποιοι ψυχραιμότεροι, ίσως να είχαν προκληθεί χειρότερα, καθώς ήταν εκτός εαυτού.

Θέμα στην Equipe το επεισόδιο

Θέμα στην  «L’ Equipe» έγιναν τα  όσα έγιναν στον Βόλο. Οι Γάλλοι στάθηκαν στις αποφάσεις της Φραπάρ και στις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη και από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

«Μια πρωτιά με γεγονότα. Η Γαλλίδα ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και δέχτηκε επιθέσεις. Μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο στον Άρη ο οποίος ηττήθηκε με γκολ στο 97′. Με το τέλος του αγώνα δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να αποχωρήσει από το γήπεδο η Γαλλίδα, ενώ δέχτηκε επίθεση και από τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη», έγραψε χαρακτηριστικά το μεγάλο γαλλικό Μέσο.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη: Γιος ακτιβιστή ιερέα του Ασωπού ο ένας 25χρονος νεκρός (Εικόνες)

5707c400045043b48b3cd4880cbdcf06

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη: Γιος ακτιβιστή ιερέα του Ασωπού ο ένας 25χρονος νεκρός (Εικόνες)

Γιος γνωστού ακτιβιστή ιερέα ο 25χρονος νεκρός στο πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος – Οι πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες (video)

Λύτρας ποινικολόγος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος – Οι πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες (video)

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελία γιατρού που εξέτασε την 37χρονη δικηγόρο και…