Newsroom

Newsroom

Εικόνες ντροπής: Ουρές εκατοντάδων φοιτητών για μια μερίδα φαγητού στο ΑΠΘ

Οι εικόνες τείνουν να μετατραπούν πλέον σε συνήθεια, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο.

people gb093f829a 1920

Εικόνες ντροπής καταγράφονται εδώ και μερικές μέρες έξω από τη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ, με φοιτητές που περιμένουν με τις ώρες να φτάσει η σειρά τους ώστε να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr οι εικόνες τείνουν να μετατραπούν πλέον σε συνήθεια, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο.

Η αναμονή των φοιτητών μπορεί να φτάσει και τις δύο ώρες, τα μέτρα κατά της πανδημίας εφαρμόζονται υποτυπωδώς (ή καθόλου), ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των φοιτητών σε τοπικά Μέσα ο σοβαρότερος κίνδυνος αφορά στο ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος.

Κι αυτό γιατί καθώς η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη βρίσκεται στη συμβολή δύο ταχείας κυκλοφορίας αυτοκινητοδρόμων, της Κ. Καραμανλή και της 3ης Σεπτεμβρίου, λόγω του συνωστισμού, πολλά παιδιά αναγκάζονται να κατέβουν στο οδόστρωμα.

Οι εικόνες που καταγράφει το grtimes από το σημείο είναι χαρακτηριστικές

ουρες λεσχη

ουρες λεσχη 1

ουρες λεσχη 2

ουρες λεσχη 3

ουρες λεσχη 4

ουρες λεσχη 5

ουρες λεσχη 6

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…