Newsroom

Newsroom

Εικόνες Αποκάλυψης στη Ρόδο – 2 νεκροί,1 αγνοούμενος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στους δύο ανήλθαν οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο. Το πρωί του Σαββάτου άνδρες της Πυροσβεστικής…

rodos vrohi 1

Στους δύο ανήλθαν οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο. Το πρωί του Σαββάτου άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν νεκρή, από τη θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής, μία 27χρονη εκπαιδευτικό. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε εντοπιστεί νεκρή, στην περιοχή της Ιαλυσού, μία 35χρονη γυναίκα.

Η 27χρονη επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με έναν 50χρονο συνάδελφό της, του οποίου η τύχη αγνοείται. Στο νησί σπεύδει ελικόπτερο Super Puma με 10 άνδρες της ΕΜΑΚ, ανάμεσά τους και δύτες, για να συμμετάσχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Στο αυτοκίνητό τους επέβαινε ακόμη ένας συνάδελφός τους, ο οποίος πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα και να σωθεί. 

Η 35χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Ιαλυσό δεν οδηγούσε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Ροδιακή, οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν στην εκτίμηση ότι βρέθηκε στο σημείο κοντά στο ποτάμι με τα πόδια και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Μέχρι τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής η Πυροσβεστική είχε δεχθεί τουλάχιστον 130 κλήσεις για παροχή βοήθειας και απάντληση υδάτων. Λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και ζημιές στο οδικό δίκτυο σε αρκετές περιοχές του νησιού. 

Η ισχυρή βροχόπτωση εκδηλώθηκε περίπου στις 3 το το απόγευμα και διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Η κακοκαιρία (σημειώθηκε επίσης χαλαζόπτωση στις περιοχές Τρεις, Ιξιάς Ιαλυσού και Κρεμαστής) έπληξε το βόρειο τρίγωνο του νησιού, όπου πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα.

Ενδεικτικό είναι ότι η οδός Ηρακλειδών στην Ιαλυσό μετατράπηκε σε ποτάμι με ύψος νερού κοντά στο μισό μέτρο. Αντίστοιχη ήταν η κατάσταση στους δρόμους από το Φαληράκι μέχρι και την Κρεμαστή.

in.gr , φωτογραφές  rodosreport.gr RODIAKI.GR

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…