Newsroom

Newsroom

Είχε προειδοποιήσει με βίντεο ο 22χρονος μακελάρης των έξι φόνων στην Καλιφόρνια

Ο 22χρονος φοιτητής Ελιοτ Ρότζερ είναι -σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Σάντα Μπάρμπαρα- ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε…

california 0

Ο 22χρονος φοιτητής Ελιοτ Ρότζερ είναι -σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Σάντα Μπάρμπαρα- ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε έξι ανθρώπους και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε μέσα στο αμάξι του, κοντά στην πανεπιστημιούπολη της πόλης.

Ο 22χρονος, ο οποίος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές τρεις φορές στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε ενοχοποιητικό σε βάρος του.

O νεαρός που σύμφωνα με τη Wall Street Journal είναι γιος γιος του βοηθού σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας «Hunger Games», είχε στην κατοχή του νόμιμα τρία όπλα.

Τελευταία φορά που οι αρχές ασχολήθηκαν μαζί του, ήταν πριν από έναν μήνα όταν η οικογένειά του έκανε αίτημα στις Αρχές να τον ανακρίνει για παραβατική συμπεριφορά.

Ο 22χρονος δράστης οδηγώντας μία μαύρη BMW κινήθηκε με ταχύτητα στους δρόμους της Ισλα Βίστα και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στην παραλιακή περιοχή όπου ζουν πολλοί φοιτητές.

Δείτε το προειδοποιητικό βίντεο που είχε δημιουργήσει πριν τους φόνους.