Είχε δίκιο ο πρωθυπουργός – Δεν είναι μόνο η Αριστερά στο Πολυτεχνείο

Τι δουλειά έχει ο Μπογδάνος εξω από το Πολυτεχνείο;

mpogdanos Medium

Στο δρόμο του αναθεωρητισμού που χάραξε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «ξαναγράφοντας» την ιστορία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου όταν είπε ότι «και στο Πολυτεχνείο υπήρχαν πολίτες όλων των πολιτικών παρατάξεων. Απλά κάποιοι έχτισαν καριέρα πάνω στο Πολυτεχνείο, ενώ κάποιοι κράτησαν την αντίσταση που έκαναν»,  Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να επιβεβαιώσει κάθε λέξη από τη φράση αυτή του πρωθυπουργού, στην πράξη.

Η επιβεβαίωση των όσων είπε ο πρωθυπουργός έρχεται μέσω της αποστροφής του λόγους του και οπτικοποιείται σε κάθε της σημείο, ιδιαίτερα αν ως λεζάντα με την εικόνα του Μπογδάνου πλάι στα ΜΑΤ έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου, τέσσερις μέρες πριν την επέτειο της εξέγερσης, τοποθετηθούν τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Πάλι θα μας πείτε ότι μόνο αριστερά ήταν στο Πολυτεχνείο. Απλά κάποιοι δεν έφτιαξαν καριέρα πάνω στο Πολυτεχνείο. Άντε να τελειώνουμε πια με αυτά τα ιδεολογικά άβατα σε αυτή την αίθουσα. Σας τα είπα για την αντίσταση θα τα ακούσετε για το Πολυτεχνείο”.

Έτσι, έξω από το Πολυτεχνείο, στο πλάι των ΜΑΤ – ΔΙΑΣ – ΟΠΚΕ που εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο, βρέθηκε νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται εμμονικά στη στοχοποίηση όσων επιθυμούν να διαδηλώσουν ή να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις την 17η Νοέμβρη, «ξαναχτύπησε», με εμφάνισή του έξω από τον χώρο του Πολυτεχνείου, την οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, ανάρτησε στα social media.

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο σημείο, εν μέσω lockdown, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, ειδικά όταν εμφανίζεται – και φωτογραφίζεται – δίπλα στις δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς φαίνεται να απολαμβάνει ειδικής μεταχείρισης, όταν λίγο νωρίτερα, στο σημείο βρέθηκε κόσμος ο οποίος μετέφερε τρόφιμα, με το προβλεπόμενο χαρτί μετακίνησης και προσήχθη από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το καθεστώς εξαίρεσης φαίνεται να μην προβληματίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος, με ανάρτησή του, παρουσιάζεται ως αυτόκλητος σωτήρας της πρωτεύουσας, ενώ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει, για άλλη μια φορά, ως «επίδοξους δολοφόνους» όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ήδη από χθες, είχε προχωρήσει σε άλλη μια χυδαία ανάρτηση, κατηγορώντας τους γιατρούς στη Θεσσαλονίκη ότι «σπέρνουν» το θάνατο επειδή καλούν στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…