Ειδικό Δικαστήριο: Ο Βερύκιος περιέγραψε πώς οι καναλάρχες στοχοποίησαν τον Παππά

Για στοχοποίηση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσή του στη δίκη των Παππά - Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

5362817

Ακόμα δύο μάρτυρες δεν προσκόμισαν κανένα επιβαρυντικό στοιχείο κατά του Ν. Παππά, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά για στοχοποίησή του από ιδιοκτήτες καναλιών. Αίσθηση προκάλεσε η μαρτυρία του δημοσιογράφου  Δήμου  Βερύκιου, που  έκανε λόγο για στοχοποίηση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος (και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά) αποκάλυψε την τακτικών ορισμένων καναλαρχών, λέγοντας πως «στη στρατηγική μας να ρίξουμε τον διαγωνισμό, έπρεπε –για να εικονοποιήσουμε την οργή– να στοχοποιήσουμε τον Παππά». Πρόσθεσε πως «οι καναλάρχες συναντώνται, μιλάνε, έχουν κοινή στρατηγική κάποιες φορές. Ο Ν. Παππάς τιμωρήθηκε από τους έχοντες τη δύναμη και την εξουσία των μίντια».

Σε κάθε περίπτωση, ούτε ο κ. Βερύκιος αλλά ούτε και το υψηλόβαθμο στέλεχος της Τοξότης Α.Ε., Γιώργος Μπασιάς, δεν κατέθεσαν κάτι επιβαρυντικό για τον Ν. Παππά.

Συνεχίζοντας την κατάθεσή του, ο γνωστός δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι «δεν έχω ούτε ένα στοιχείο κατά του Ν. Παππά για να του τη “ρίξετε”».

«Το ραντεβού Κοντομηνά – Καλογρίτσα κλείστηκε μετά από επικοινωνία των δύο. Ο Καλογρίτσας τηλεφώνησε πρώτος. Μετά το ραντεβού, ο Κοντομηνάς μού είπε: Τελικά, ο Καλογρίτσας δεν είναι “δικός” τους (σ.σ. της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ)», επεσήμανε ο Δ. Βερύκιος.

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…