Newsroom

Newsroom

Έξι άτομα πνίγηκαν σε τρεις μέρες

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν την Παρασκευή και το Σάββατο σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας. Την ίδια στιγμή, από το Σάββατο αγνοείται μια 84χρονη που κολυμπούσε στην Κινέττα.

5770f27b1dc5248f5e8b4712

Συγκεκριμένα, από τη θαλάσσια περιοχή θαλάσσια περιοχή Γούβων Ηρακλείου ανασύρθηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής ένας 66χρονος.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας από τη θαλάσσια περιοχή κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο Πρέβεζας ένας 82χρονος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Αστακού» του δήμου Ξηρομέρου έχασε τη ζωή της μια 74χρονη, το Σάββατο.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από τη θαλάσσια περιοχή ”Ψακούδια” Χαλκιδικής ένας 70χρονος.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τη θαλάσσια περιοχή Λαγονησίου ένας 69χρονος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Ραχών» Φθιώτιδας ένας 77χρονος.

Το πρωί του Σαββάτου ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος για περιστατικό αγνοούμενης 84χρονης κολυμβήτριας, στη θαλάσσια περιοχή της Κινέττας Αττικής.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη του Λιμενικού καθώς και από επαγγελματικό σκάφος, ενώ στις έρευνες συμμετείχε ομάδα επαγγελματιών δυτών.

Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο SIKORSKY του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ έρευνες έγιναν και από ξηράς με περιπολικό αυτοκίνητο του Λιμενικού με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.