Newsroom

Newsroom

Εχθρούς θεωρεί Ελλάδα-Κύπρο και το Ισλαμικό Κράτος, που προελαύνει στη Συρία (δείτε γράφημα)

Την εικόνα – γράφημα έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το tribune.gr. Αυτή παρουσιάζει τις 60…

isis 8

Την εικόνα – γράφημα έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το tribune.gr. Αυτή παρουσιάζει τις 60 χώρες που μάχονται εναντίον του και δεν μπορούν να το εξαλείψουν., ανάμεσά τους την Ελλάδα και την Κύπρο.

Z

 

Στο μεταξύ, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έθεσαν σήμερα Κυριακή υπό τον έλεγχό τους την πόλη Μαχίν, στην επαρχία Χομς, της νοτιοδυτικής Συρίας, έπειτα από επίθεση που πραγματοποίησαν κατά των κυβερνητικών δυνάμεων στην περιοχή.

Οι νεκροί και οι τραυματίες της επίθεσης αυτής στην πλευρά των κυβερνητικών δυνάμεων ανέρχονται σε τουλάχιστον 50, ενώ το Ισλαμικό Κράτος προχώρησε και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20 χιλιομέτρων από τον κύριο αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Δαμασκό με την Χομς και πόλεις που βρίσκονται βορειότερα.

Συγκρούσεις μαίνονται, επίσης, στα περίχωρα της Σαντάντ, μιας κοντινής πόλης που κατοικείται κυρίως από χριστιανούς, όπου οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πολεμούν για να προελάσουν.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…