ΕΧ

Ευάγγελος Χεκίμογλου

Έχουμε εξωγήινους και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους

Κατά πάσα πιθανότητα, όχι µόνο οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάµεσά µας, αλλά είναι γραµµένοι και στους εκλογικούς καταλόγους

fantasy 2847724 1920

H παρατήρηση του πρωθυπουργού ότι ο κ. Μητσοτάκης «µόνο για εξωγήινους δεν µίλησε» µε προβληµάτισε πολύ. Κατά πάσα πιθανότητα, όχι µόνο οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάµεσά µας, αλλά είναι γραµµένοι και στους εκλογικούς καταλόγους.

Ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει την ύπαρξή τους και διακριτικά απευθύνεται σε αυτούς. Η ύπαρξη εξωγήινων τεκµαίρεται από τη βασική παραδοχή του προγράµµατος της ΝΔ που είναι η εξής: Αν µειωθούν οι φόροι, η κάθε επιχείρηση θα έχει ένα πρόσθετο κέρδος, το οποίο θα επενδύσει. Η επένδυσή της θα δηµιουργήσει θέσεις εργασίας και όλοι οι νέοι που σταδιοδροµούν στο εξωτερικό θα σπεύσουν να επαναπατριστούν για να τις καταλάβουν.

Η µείωση των φόρων θα δηµιουργήσει βέβαια έλλειµµα στο κράτος, το οποίο όµως θα εξισορροπηθεί όταν η επένδυση αποδώσει καρπούς. Αναρωτιέται, βέβαια, κανείς για ποιο λόγο δεν καταργούνται εντελώς οι φόροι για µια χρονιά, ώστε να λύσουµε όλα µας τα προβλήµατα την επόµενη. Ενας λόγος που αυτό δεν συµβαίνει είναι ότι, αν η επιχείρηση πληρώσει λιγότερους φόρους, είναι πολύ πιθανόν οι ιδιοκτήτες της να καρπωθούν το επιπλέον κέρδος, διότι άνθρωποι είναι κι αυτοί και ενδέχεται να έχουν ανάγκες. Αλλά και αν το επενδύσουν, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα εργοδοτήσουν νέους υπαλλήλους ή εργάτες.

Ενδέχεται να εφαρµόσουν τεχνολογία που υποκαθιστά την ανθρώπινη εργασία, οπότε από τη µία πλευρά θα καταργηθούν οι φόροι και από την άλλη η απασχόληση θα µειωθεί αντί να αυξηθεί. Το ίδιο θα συµβεί και αν η επένδυση αποτύχει, πιθανότητα που ισχύει κατά 50% στον πραγµατικό κόσµο. Αυτά οι άνθρωποι τα γνωρίζουν από τον 19ο αιώνα, όχι όµως και οι εξωγήινοι που κυκλοφορούν ανάµεσά µας, διότι στους άλλους πλανήτες τους η οικονοµία είχε περάσει από διαφορετικά στάδια εξέλιξης. Γι’ αυτό δεν γνώρισαν τη λεγόµενη καπιταλιστική ανάπτυξη και έχουν µεγάλη περιέργεια να τη µάθουν.

Εκείνο που θα κρίνει την έκβαση των πραγµάτων είναι ο αριθµός των εξωγήινων. Αν είναι πολλοί, τότε ίσως η περιέργειά τους αναδείξει τον κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό, οπότε θα έχουµε όλοι οι πλανήτες µαζί την ευκαιρία να ξαναζήσουµε τον 19ο αιώνα. Αν όµως είναι λίγοι, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν έναν όµορφο Δεκαπενταύγουστο µε απλή αναλογική.

Πηγή: Έθνος

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Φρίκη στη Φλόριντα: 19χρονος ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς του – Σκληρό βίντεο

447897954 381285194438864 6384505959878232021 n

Φρίκη στη Φλόριντα: 19χρονος ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς του – Σκληρό βίντεο

Οι αστυνομικοί έσπευσαν αρχικά στο σπίτι όταν έλαβαν μια περίεργη κλήση 911 από τη μητέρα…

Σύζυγος Λύτρα: «Ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου, με πρόλαβε και πήρε αυτός το κουμπί πανικού» – Κατάθεση σοκ για τον ποινικολόγο (Video)

Λύτρας ποινικολόγος

Σύζυγος Λύτρα: «Ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου, με πρόλαβε και πήρε αυτός το κουμπί πανικού» – Κατάθεση σοκ για τον ποινικολόγο (Video)

«Ζαλιζόμουν πολύ και αιμορραγούσα πολύ από τη μύτη. Μου είπε να πλυθώ και να αλλάξω…

Καρυστιανού: To μήνυμα για τις Πανελλαδικές και το μάθημα της Φυσικής – «Όνειρα σε μπάζωμα»

6252393

Καρυστιανού: To μήνυμα για τις Πανελλαδικές και το μάθημα της Φυσικής – «Όνειρα σε μπάζωμα»

«Ξεκάθαρο το όφελος για το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα», σχολίασε χαρακτηριστικά η…