Έχει φιλοδοξίες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (ο νεώτερος);  

Δεξιός ηγέτης χωρίς φιλοδοξίες ίσον σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. 

5314504

Το Μητσοτακέικο είχε πάντα μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες για εξουσία, χρήμα, επενδύσεις (πολιτικές, αρχαιολογικές, επιχειρηματικές, εκδοτικές) και κάθε λογής …αξιοκρατικές ενοράσεις προσφοράς στο έθνος!!! Ανιδιοτελούς προσφοράς. Οι κακεντρεχείς αριστερόστροφοι, μισαλλόδοξοι, αντίχριστοι, οι αντεθνικώς δρώντες και ακραιφνείς λαϊκισταί δεν επιτρέπεται δια να ομιλούν περί της αγίας οικογενείας η οποία εδώρισεν είς την Ψωροκώσταινα άξιους ηγέτες οι οποίοι έθεσαν τα θεμέλια εκσυγχρονισμού της χώρας και την οδηγούν εις τας ράγας της αναπτύξεως. Όλα αυτά οφείλονται στην άδολη, αγνή, και αμόλυντη …φιλοδοξία τους!! 

Διότι δεξιός ηγέτης χωρίς φιλοδοξίες ίσον σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. 

– Κώστας Μητσοτάκης χωρίς φιλοδοξίες ίσον Μητσοτάκης χωρίς Αποστασία και “αδιευκρίνιστη” αρχαιολογική συλλογή, χωρίς επιταγές Αλαφούζου.
–  Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς φιλοδοξίες ίσον Κυριάκος χωρίς σπίτι του Βολταίρου, χωρίς τριήμερες αποδράσεις εις τας εξοχάς, χωρίς αυλοκόλακες και βρικόλακες των ερτζιανών και των τηλεοπτικών δεκτών. 
– Κυριάκος χωρίς φιλοδοξίες ίσον Μητσοτάκης χωρίς κονέ με funds, με καναλάρχες, ολιγάρχες, μονάρχες, νωματάρχες, και διεθνείς κομματάρχες. 

Διότι κύριοι ο Κυριάκος ως ηγέτης διεθνούς ακτινοβολίας (όπως διατείνονται οι Πορτοσάλτε, Πρετεντέρης, κ.ά. “ιδρυματικοί”) δε θα μπορούσε να μην έχει σχέση με τον Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς, τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ο κύριος αντιπρόεδρος του ΕΛΚ διόρισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον νεώτερο ως  διαπιστευμένο κοινοβουλευτικό βοηθό, με μισθό. Αξιοκρατικώς και χωρίς τη μεσολάβηση του Κυριάκου βεβαίως. 
“ Όχι μόνο λόγω του ακαδημαϊκού του υποβάθρου και των ικανοτήτων του αλλά και επειδή είναι ένας ταλαντούχος νέος”, όπως είπε ο κ. αντιπρόεδρος. Ο γόνος Μητσοτάκης ο καταλληλότερος και αξιότερος ανάμεσα με μερικά εκατομμύρια νέων με τα ίδια ή και περισσότερα ακαδημαϊκά προσόντα!!! 

Εύγε νέε μου, που δοξάζεις την ημετέρα πατρίδα της αξιοκρατίας και της προκοπής!! Εύγε για τα ένσημα που μαζεύεις για να εξασφαλίσεις τα γηρατειά σου…  

Μάλιστα. Ο γόνος Μητσοτάκης με μισθό. Salary, αγγλιστί . 

Και εδώ γεννάται το μέγα ερώτημα: “Δεν έχει φιλοδοξίες ο υιός Μητσοτάκης;” Ξέφυγε από την οικογενειακή παράδοση; Πώς ανέχεται να του τη λέει ο αγαπημένος του τενίστας Τσιτσιπάς ο οποίος τον απαξιώνει τουϊτάροντας: “ Your salary is the bribe they give you to forget your aspirations” (Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου)!!!

Τέτοια ξεφτίλα από τον Τσιτσιπά; Αυτός ένας Μητσοτάκης δωροδοκούμενος με μισθό, και μάλιστα χωρίς φιλοδοξίες, πού ακούστηκε;!!! Ένας Μητσοτάκης να πέφτει τόσο χαμηλά στα μάτια του ευφυούς αντισφαιριστή; Καλύτερα να φτύνει αίμα μαζί με τους συμπαίκτες του στο Warzone για να σταυρώσει μια νίκη στο video game, παρά να δωροδοκείται μισθοδοτούμενος στις “φάμπρικες” των Βρυξελλών και στου Λαϊκού κόμματος τις… “στοές”… 

Αχ, βρε Μητσοτάκη μπαμπά, πώς άφησες το παιδί στα χέρια της μισθωτής …σκλαβιάς; Χωρίς φιλοδοξίες, να μαθαίνει από νωρίς δύσκολες έννοιες όπως η “δωροδοκία” φερ’ ειπείν… 
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…