«Έχασαν» τρίχρονο κορίτσι από παιδικό σταθμό στο Βύρωνα

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι έφυγε από παιδικό σταθμό του Βύρωνα και βγήκε στο δρόμο χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού.  

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 2 1

Μία νέα καταγγελία για παιδικό σταθμό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά «πρωταγωνίστρια» ήταν ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών, το οποίο φέρεται να βγήκε στον δρόμο χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας της μικρούλας κατήγγειλε ότι το παιδί σώθηκε από τύχη. Σύμφωνα με την καταγγελία του, η μικρούλα φέρεται να διέσχισε περίπου 200 μέτρα. Έφυγε από τον παιδικό και έφτασε στη λεωφόρο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν αυτοκίνητα.

Όπως περιέγραψε, το πρωί της περασμένης Παρασκευής άφησε την τρίχρονη κόρη του στον παιδικό σταθμό. Ήταν ήσυχος για την ασφάλειά της. Ξαφνικά ενημερώθηκε ότι η μικρή είχε καταφέρει να ξεφύγει της προσοχής της δασκάλας και να βγει στον δρόμο.

«Από τα λεγόμενα του παιδικού σταθμού, η μία εκδοχή είναι ότι είχαν μία θεατρική παράσταση. Είχαν αφήσει ανοιχτές τις πόρτες για να μεταφερθούν τα σκηνικά και η Ηλέκτρα χώθηκε μέσα σε ένα σκηνικό. Κατά λάθος ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω» εξήγησε ο πατέρας της μικρής.

Τη μικρούλα, σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρα, την εντόπισε κάτοικος της περιοχής: «Μία κυρία που ήταν σπίτι της είδε τη μικρή να βγαίνει από τον παιδικό. Κατέβηκε κάτω, την πήρε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό».

Το απίστευτο αυτό περιστατικό θορύβησε τον Δήμο, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο πατέρας της μικρής Ηλέκτρας καταγγέλλει κενά στην ασφάλεια του παιδικού σταθμού και τo μόνο που ζητά είναι να μην βρεθούν άλλα παιδιά εκτεθειμένα στον κίνδυνο όπως η κόρη του:«Έχω υποβάλει μήνυση για να προφυλάξω κι άλλα παιδάκια και άλλους γονείς από τυχόν τέτοια περιστατικά».

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…