Newsroom

Newsroom

«Εγώ σηκώνω το γάντι…» – Πώς απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας»

Η ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και η ανοιχτή «πρόσκληση» του Τσίπρα στον Μητσοτάκη

Screenshot 6 7

Στο δίλημμα Μητσοτάκης ή Τσίπρας που έβαλε ο πρωθυπουργός την προηγούμενη Κυριακή από τη ΔΕΘ, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ και «συμβουλεύοντας» τον… να μην το βάλει ξανά στα πόδια όπως το 2019.

Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε από τον διευθυντή του Flash.gr, Γιώργο Καραμέρο: «Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός από τη θέση που κάθεστε έθεσε το δίλημμα Μητσοτάκης ή Τσίπρας, αυτό θα μπορούσε να μετουσιωθεί με κάποιο τρόπο σε κάποιο τηλεοπτικό debate;».

Με τον Αλέξη Τσίπρα να «σηκώνει το γάντι», να προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τηλεοπτική μονομαχία ενώπιον του ελληνικού λαού και να απαντά αναλυτικά:

«Εγώ είπα χθες ότι το δίλημμα, το πραγματικό δίλημμα και το διακύβευμα της κάλπης ξεπερνάει πρόσωπα, ακόμη και υπαρκτές ιδεολογικές διαφορές όταν η δημοκρατία κινδυνεύει και στην πραγματικότητα το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι δημοκρατία ή παρακράτος, είπα χθες. Προοδευτική Συμμαχία ή Αγία Οικογένεια, αυτό είναι το δίλημμα.

Εντούτοις, μιας και με προκαλεί ο κύριος Μητσοτάκης και θέλει να φέρει το δίλημμα στην μονομαχία των δύο, σηκώνω και ΄γω το γάντι και τον καλώ όποτε θέλει να μονομαχήσουμε ενώπιον του ελληνικού λαού χωρίς στημένες ομιλίες και σε ένα πλαίσιο ανοιχτού και δημοκρατικού διαλόγου όπως γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες του κόσμου.

Ο ίδιος απέφυγε, το έβαλε στα πόδια το 2019, ελπίζω εφόσον σήμερα προσωποποιεί αυτό το δίλημμα να μην το αποφύγει τώρα.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…