«Εγώ κι εσείς!» – Η αποστομωτική απάντηση στον Κούτρα όταν ρώτησε για κρατική μέριμνα (video)

Από τις 5:30 το πρωί φωνάζουν για βοήθεια οι κάτοικοι αλλά κανείς δεν πάει να τους βοηθήσει - Δείτε τον αποκαλυπτικό διάλογο στον αέρα του ΣΚΑΙ

Καταγραφή 5

Δραματικές ώρες για την Καρδίτσα. Η κακοκαιρία Daniel πέρασε σαν σίφουνας από εκεί και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα της με σπίτια να καταστρέφονται ολοσχερώς και την πόλη να μοιάζει κατεστραμμένη.

Ένα απ’ τα χωριά που φαίνεται πως έχουν σοβαρές ζημιές είναι ο Παλαμάς.

Μια κάτοικος του χωριού, η κ. Πετροπούλου, βγήκε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ να μιλήσει για το τι μέλλει γενέσθαι στο συγκεκριμένο μέρος.

Αφού πρώτα ανέφερε ότι ακούγονται σπίτια να γκρεμίζονται με ανθρώπους μέσα, τονίζοντας πόσο δραματική είναι η κατάσταση στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας τη ρώτησε αν υπάρχει κρατική παρουσία η ίδια απάντησε κατηγορηματικά «Εγώ και εσείς. Εγώ που φωνάζω στα κανάλια απ’ τις 5:30 για να έρθουνε να σώσουνε κόσμο και εσείς που με ακούτε.

Ο δήμαρχος του χωριού που πήρανε άνθρωποι τους είπε στις 8:00 ότι σε δυο ώρες θα έρθουν οι βάρκες να σας σώσουνε. Τίποτα δεν έχω δει μέχρι στιγμής, ό,τι έχετε δει εσείς έχω δει και εγώ».

Ένα κράτος που χρησιμοποιεί μόνο το 112 για να «σώσει» τους πολίτες μοιάζει εντελώς ανίκανο να βοηθήσει όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Για ακόμα μια φορά…

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα: