Εγκληματική ενέργεια καταγγέλλει η γυναίκα του Σήφη Βαλυράκη

Σε μια σοβαρή καταγγελία με στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα του Σήφη Βαλυράκη προχώρησε η γυναίκα του πρώην υπουργού, Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη.

valirakis

Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη αναφέρει ότι: «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική Αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

Τα επαγγελματικά σκάφη, σημειώνει η Μ. Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος. Στην επιστολή της η κα Βαλυράκη καταλήγει: «Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη».

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η αιτία θανάτου του

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα, δηλαδή στο λαιμό, αποτελούν την αιτία του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, όπως δήλωσε νωρίτερα ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής ανέφερε, επίσης, ότι οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από θλον και τέμνον όργανο. Ένα τέτοιο είναι η προπέλα του σκάφους και επειδή αυτό το γεγονός αυτό συνέβη μέσα στη θάλασσα συνεπακόλουθό του ήταν ο πνιγμός, όπως είπε.

Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε ο πρώην υπουργός να είχε υποστεί κάποιο καρδιακό πρόβλημα ούτε κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 77χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε στο «Νησί των Ονείρων» έξω από την Ερέτρια αργά την Κυριακή, ενώ το φουσκωτό σκάφος με το οποίο είχε πάει βόλτα στα νησάκια της περιοχής είχε εντοπιστεί νωρίτερα από αλιευτικό, προσαραγμένο νοτιοανατολικά στο Ασπρονήσι, ένα ναυτικό μίλι μακριά, με τη μηχανή σε λειτουργία και χωρίς επιβάτες.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…