Εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερη στο Ηράκλειο: Είδε σκύλο, επιτάχυνε και τον πάτησε (video)

Η οδηγός πάτησε εν ψυχρώ το ηλικιωμένο golden retriever με αποτέλεσμα το ζώο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκάρει βίντεο στο Ηρακλειο με οδηγό και θύμα έναν σκυλο 0 8 screenshot

Μια εγκληματική πράξη εξελίχθηκε μπροστά σε κάμερα ασφαλείας στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν μια οδηγός είδε ένα μεγαλόσωμο σκυλί να στέκεται στη μέση του δρόμου, επιτάχυνε και το πάτησε, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν εκείνη την ώρα στο στενό που βρισκόταν ο σκύλος και όπως φαίνεται στο βίντεο είχε σε πλήρη ορατότητα το άτυχο ζώο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Ωστόσο αντί να περιμένει να περάσει, πήρε φόρα και εν ψυχρώ κινήθηκε κατά πάνω του πατώντας το. Η οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου και τράπηκε αμέσως σε φυγή.

O σκύλος μετά την απίστευτη πράξη βιαιότητας, φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, στο πίσω του πόδι έχει βαθύ τραύμα, ενώ διαπιστώθηκε και εσωτερική αιμορραγία. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιδιοκτήτριά του, επειδή ο σκύλος είναι στην ηλικία των 12 ετών, είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα για την υγεία του.

skilaki to patise autokinito 3