Newsroom

Newsroom

Έγκλημα στο Βόλο: Έσφαξε τη νονά με 25 μαχαιριές για 2000 ευρώ

Με 25 μαχαιριές φέρεται πως δολοφόνησε την 75χρονη γυναίκα ο βαφτισιμιός της σε ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου. Ο 39χρονος άνδρας έχει συλληφθεί από το απόγευμα του Σαββάτου και φέρεται να έχει ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

fs knife

Σύμφωνα με πληροφορίες του Magnesianews.gr, είναι θέμα χρόνου να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς ο 39χρονος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός ισχυριζόταν επίμονα ότι «θόλωσε» και μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα με ένα αιχμηρό αντικείμενο που είχε πάντα πάνω του. Όμως, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και τον πίεζαν ως την τελευταία στιγμή, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, να το παραδεχθεί. Άλλωστε, αυτό έδειχναν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει από την αυτοψία στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Πώς έγινε το έγκλημα 

Ο δράστης φέρεται να επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την νονά του στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Βόλου και απαίτησε 2.000 ευρώ. Η γυναίκα δεν του τα έδωσε και τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και κυριολεκτικά την τραυμάτισε θανάσιμα με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο. Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικιας όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας. Η γυναίκα ήταν μαχαιρωμένη κι έφερε τραύματα σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός της και στο λαιμό.

 

Πάνω από 25 μαχαιριές στο λαιμό

Στη συνέχεια, την έβαλε στον ώμο του και τη μετέφερε στην αποθήκη δίπλα στον καυστήρα του υπογείου που είχε ανακαλύψει ότι έκρυβε όσα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να κρύψει το έγκλημα που προσχεδίαζε. Κατακρεούργησε την άτυχη ηλικιωμένη με περισσότερες από 25 μαχαιριές στο λαιμό και το σώμα, έπειτα τύλιξε το κεφάλι της με διαφανή κολλητική ταινία και τα πόδια της με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών για να μην στάζει το αίμα και τέλος τύλιξε το άψυχο σώμα της μικροκαμωμένης γυναίκας σε ένα πάπλωμα και το έκρυψε στο βάθος της αποθήκης.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ

Η Αστυνομία ερευνούσε από την Παρασκευή την εξαφάνιση της γυναίκας και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Εντός της οικίας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άθικτο και έτσι δεν είναι σίγουρο αν ο δράστης κατάφερε να αρπάξει κάποια χρήματα.

Είχε ποινικό παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά

Η γυναίκα που ήταν ευκατάστατη και χήρα, ζούσε με τον γιο της που αντιμετωπίζει νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Ο 39χρονος, ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν και είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…