Newsroom

Newsroom

Έγκλημα στην Άρτα: Δέχθηκε 4 σφαίρες για να σώσει την κόρη του – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 75χρονου που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα στην Άρτα.

αρτα δολοφονια

Εμβρόντητη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Άρτας τις εξελίξεις σχετικά με το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, με τη δολοφονία 80χρονου άνδρα από τον 29χρονο γαμπρό του.

Οι δυο τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του epiruspost.gr είχαν διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, με τον 29χρονο να ανοίγει πυρ κατά του πεθερού του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα με τέσσερις σφαίρες.

Άρτα: Ο πατέρας πήγε να προστατεύσει την κόρη του

Σύμφωνα με το epiruspost, ο 29χρονος πυροβόλησε εναντίον και της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος φέρεται να προσπάθησε να προστατεύσει την κόρη του και να καυγάδισε με τον δράστη, ο οποίος πήρε το όπλο και στη συνέχεια πυροβόλησε.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο 29χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τον άτυχο άντρα τέσσερις φορές σκοτώνοντας τον μπροστά στα μάτια της πεθεράς του, της γυναίκας του και του ίδιου του του παιδιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της. Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Την Πέμπτη, όταν πήγε να δει το παιδί του, η κατάσταση πήρε άλλη τροπή. Μετά το έγκλημα, ο 29χρονος τράπηκε σε φυγή.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 29χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του Αστροχωρίου Άρτας ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στους όμορους νομούς.

Σύμφωνα με το Epirus TV, οι αρχές θεωρούν ότι η σύλληψη του 29χρονου αποτελεί θέμα χρόνου, καθώς εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του. Παράλληλα η αστυνομία έλαβε υπόψιν μαρτυρία βοσκού που ανέφερε ότι τον είδε στο βουνό, με τον ίδιο να του αναφέρει ότι πήρε την απόφαση αυτή λόγω προβλημάτων με συγγενικά του πρόσωπα.

Ο 29χρονος κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή.

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας