Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: "Η μάνα μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου και τη σκότωσα"

Με μία μόνο φράση ο 38χρονος παραδέχτηκε ότι σκότωσε την μητέρα του στο σπίτι τους στην Νέα Σμύρνη.

5af560dd1dc524f62d8b4696 1

«Παιδιά, εγώ σκότωσα τη μητέρα μου πριν τρεις ημέρες» ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε βάλει το άψυχο σώμα της μητέρας του.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί προέβη σε αυτή την πράξη εκείνη απάντησε:

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Έλεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος στην ομολογία του είπε στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε στο κρεβάτι της και στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της στην καρέκλα.

«Η μητέρα μου είχε μπλέξει με Μασονικές Στοές. Εκείνοι της είπαν να μου ρίχνει φάρμακα στο φαγητό για να ελέγξουν το μυαλό μου με στόχο να επιστρέψω στη σχολή», είπε.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή στο λαιμό της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκαν σημάδια. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της 64χρονης στη Νέα Σμύρνη επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της.


Επειδή όμως η σορός είναι σε σήψη, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Μάλιστα, ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του τον πίεζε να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Ούρλιαζε για βοήθεια η άτυχη γυναίκα στη Νέα Σμύρνη

Ο 38χρονος σκότωσε την μητέρα του στις 7 Μαΐου.

Την ημέρα του φονικού ούρλιαζε «βοήθεια» και παρά το γεγονός ότι κάποιοι γείτονες την άκουσαν κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να τη σώσει.

«Την Τρίτη το απόγευμα ή τη Δευτέρα πήγαινα τα παιδιά μου στο φροντιστήριο και άκουσα τη γυναίκα να ουρλιάζει “βοήθεια”. Μια κυρία που μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας βγήκε στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να δει από πού προέρχονταν οι φωνές, αλλά δεν κατάλαβε. Ακούσαμε το “βοήθεια” και μετά σιωπή», είπε μια γυναίκα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία.

Η μητέρα και ο γιος έμεναν στην γειτονιά τους τον τελευταίο ένα χρόνο και σύμφωνα με τους γείτονες ο 38χρονος φαινόταν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αφού μπαινόβγαινε συνεχώς στο μπαλκόνι.

Ο άντρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.


Τέμπη: Ο αδερφός του Βάϊου Βλάχου αποδομεί τον CEO του ΟΣΕ- «Εσείς μπορεί να οδηγείτε και χωρίς ζώνη» (video)

terezakis 1024x495 1

Τέμπη: Ο αδερφός του Βάϊου Βλάχου αποδομεί τον CEO του ΟΣΕ- «Εσείς μπορεί να οδηγείτε και χωρίς ζώνη» (video)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, προσπάθησε να πείσει ότι τα τρένα είναι ασφαλή μετά τα…

Νέο μπαράζ εμπρησμών-4 αυτοκίνητα στις φλόγες το πρωί του Σαββάτου

εμπρησμος

Νέο μπαράζ εμπρησμών-4 αυτοκίνητα στις φλόγες το πρωί του Σαββάτου

Προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές έχουν προκαλέσει τα συνεχόμενα περιστατικά με τους εμπρησμούς αυτοκινήτων που σημειώνονται…