Newsroom

Newsroom

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Ήρθε από τη Δανία για να σκοτώσει τον σύντροφο της μητέρας του

Η μητέρα του δράστη δε γνώριζε ότι βρισκόταν στην Αθήνα

5454696

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα που σημειώθηκε χθες στη Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας σκότωσε με μαχαίρι τον σύντροφο της μητέρας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Open, ο 50χρονος δράστης ήρθε από τη Δανία αποκλειστικά και μόνο για να σκοτώσει τον σύντροφο της μάνας του, χωρίς αυτή να γνωρίζει ότι βρισκόταν στην Ελλάδα. Πιθανολογείται μάλιστα ότι βρισκόταν αρκετές μέρες στην Αθήνα, καθώς εδώ αγόρασε και το φονικό όπλο.

Το 66χρονο θύμα μετέβη στις 6:30 το πρωί στο κατάστημα που διατηρεί η επί δέκα και πλέον χρόνια σύντροφός του στη Γλυφάδα για να ανοίξει, όμως ο 50χρονος του είχε στήσει καρτέρι, καθώς είχε παρκάρει στο πλάι και τον περίμενε. Όταν ο 66χρονος πήγε να ανοίξει την πόρτα, ο δράστης του επιτέθηκε, χτυπώντας τον βίαια με μαχαίρι. Ακόμα και όταν το θύμα έπεσε στο έδαφος, συνέχισε να τον μαχαιρώνει και στη συνέχεια έφυγε και κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα. Φέρεται μάλιστα να είχε ετοιμάσει και μια βαλίτσα με ρούχα, ξέροντας πως θα κρατηθεί από την αστυνομία. 

Ο δράστης παραδέχθηκε στους αστυνομικούς το έγκλημά του και εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την πράξη.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…