Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποσύρει την έφεση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Επικαλείται "εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι" - Δε θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές

5560944

Την απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραιτηθεί από την έφεση που είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, γνωστοποίησε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο δικηγόρος αναφέρει ότι ο εντολέας του επικαλείται “εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι” και σήμερα θα προβεί στις διαδικασίες για να μη συνεχιστεί η δίκη του, ενώ δεν θα ολοκληρώσει επίσης τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, λόγω δυσχερούς ψυχολογικής κατάστασης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου:

“Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους  που  δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα  σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία  Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει  τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης”.

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.