Newsroom

Newsroom

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Τι αποκαλύπτει ο φίλος του 22χρονου για την αιτία της δολοφονίας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Ζάκυνθο που έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Αμερικανός, Bakari Henderson τα ξημερώματα της Παρασκευής,έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του.

5964939e1dc5242b748b46d5

Συγκεκριμένα μιλώντας στο CBS ο Astrid Von Ehren-McCray, φίλος του 22χρονου, ξεκαθάρισε πως αιτία του καβγά δεν ήταν η selfie με τη σερβιτόρα του καταστήματος, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Σύμφωνα με τον ίδιο που ήταν παρών στη δολοφονία όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα και ένας άλλος φίλος τους έβαλαν τα ποτά τους σε λάθος τραπέζι. Τότε δύο από τους συλληφθέντες άρπαξαν τα μπουκάλια μπύρας και αφού τα χτύπησαν πάνω στο τραπέζι σπάζοντάς τα, στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Bakari.

Οι οκτώ συλληφθέντες, ένας Έλληνας και επτά Σέρβοι οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή και κατηγορούνται για από κοινού ανθρωποκτονία από πρόθεση, αν και όλοι τους αρνούνται ότι προκάλεσαν τον θάνατο του 22χρονου.

Συνελήφθη ακόμα ένας νεαρός

Εντωμεταξύ, ακόμα ένα άτομο που μετείχε στον ξυλοδαρμό του Bakari Henderson συνέλαβαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα.

 Ο συλληφθέντας είναι και αυτός Σερβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ασφάλεια Ζακύνθου, έφτασε στα ίχνη του αξιοποιώντας τα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα.

 

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…