Newsroom

Newsroom

Έγκλημα στη Μεσσήνη: Ο παιδοκτόνος σχεδίαζε καιρό το έγκλημα

Προμελετημένο φαίνεται πως ήταν το έγκλημα του 59χρονου πατέρα από τη Μεσσήνη που πήρε την καραμπίνα και έδωσε τέλος στη ζωή της 10χρονης κόρης του, Βαλεντίνης Τσάκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

58cfa2bd1dc52479368b45a5

Όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα πως δεν ήταν απόφαση της στιγμής.

Φαίνεται, σύμφωνα με το tharrosnews ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του.

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κωτακίδη, το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο του τον πατέρα και ενώ ακόμα κοιμόταν. Δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει και να αντιδράσει και γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του. Η βολή ήταν εξ’ επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια.

Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκανο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.