Newsroom

Newsroom

Έγκλημα πάθους: Πώς ο αγγειοχειρουργός δολοφόνησε την ερωμένη του – Τον πρόδωσαν οι κάμερες και το GPS

Ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου οι αρχές να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών που αγνοούνταν από τις 27 Απριλίου και η σορός της βρέθηκε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο γιατρός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας με την οποία φέρεται να είχε παράνομο δεσμό.

590c3d051dc52477248b49ac

Oι ιατροδικαστικές αρχές δεν έχουν εντοπίσει τα σαφή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της άτυχης 36χρονης καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Η 36χρονη η μικροεπέμβαση και ο εραστής της

Η 36χρονη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» . Την επέμβαση θα την έκανε ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο η ίδια φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση. Οι δυο τους επικοινωνούσαν συστηματικά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες συνομιλίες φαινόταν ότι η σχέση του περνούσε μια κρίση και έτσι οι έρευνες στράφηκαν στον 38χρονο αγγειοχειρούργο .

Τον πρόδωσαν οι κάμερες και το GPS του κινητού του

Από το υλικό που συγκέντρωσαν οι Αρχές από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός έβαλε τη σορό της 36χρονης στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου». Ο αγγειοχειρουργός φαίνεται ότι έψαχνε μέρος να εναποθέσει το πτώμα . Το κινητό του όμως τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…