Newsroom

Newsroom

Έγκλημα μίσους το φονικό στη Λευκωσία: Ο 15χρονος γιος είχε μάθει πρόσφατα ότι είναι υιοθετημένος (video)

Νεκρό στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους εντοπίστηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυκτα ζευγάρι Ελληνοκυπρίων στον Στρόβολο, μέσα σε λίμνη αίματος. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60 ετών, καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και τη γυναίκα του ηλικίας 59 ετών, υπάλληλος τράπεζας

5ad843581dc524f4348b4608 1

Όπως αναφέρουν πηγές του «Πολίτη» τα θύματα βρέθηκαν πνιγμένα στο αίμα στο δάπεδο του σπιτιού. Το 15χρονο παιδί του ζευγαριού μπόρεσε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και δεν θα το πείραζαν.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και περιπολικα μετέβησαν στην περιοχή όπου απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισε η αναζήτηση των δραστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν τη κυπριακή διάλεκτο και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιός, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Καθημερινή» ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία.

Η αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Το ζευγάρι περιγράφεται από τους γείτονες ως φιλήσυχο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Καθημερινής» από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Όπως μας ειπώθηκε από πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι πρόσφατα ο 15χρονος γιος του έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει. Όπως μας ειπώθηκε το ότι είναι υιοθετημένος ο 15χρονος το έμαθε από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα.

Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονος ως γενικός τους κληρονόμο.

Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.



Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…