Newsroom

Newsroom

Εγκαταλείπει τον Φουρθιώτη η Νανά Παλαιτσάκη με «όχημα» το… εξιτήριο

Με ανάρτησή της, ανακοίνωσε ότι για λόγους υγείας εγκαταλείπει τα εργασιακά της καθήκοντα

90472027 2721756227879388 3856306648083595264 n 5

Την αποχώρησή της από τη δημοσιογραφία ανακοίνωσε με ανάρτησή της, η επί χρόνια συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη, Νανά Παλαιτσάκη, με αφορμή το εξητήριο που έλαβε από ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η κ. Παλαιτσάκη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση όταν φέρεται να ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και να υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

Σήμερα, με ανάρτησή της ανακοίνωσε ότι έλαβε εξητήριο, όμως η «είδηση» κρυβόταν στο τέλος της ανάρτησης, όπου ανέφερε πως για λόγους υγείας, εγκαταλείπει τα εργασιακά της καθήκοντα.

«Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικου. Ευχαριστώ τους παντες, Γιατρους, νοσηλευτές, φίλους. Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθω από τα εργασιακά μου καθήκοντα . Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου».

Η κ. Παλαιτσάκη, η οποία συνέδεσε το όνομά της με τις εκπομπές και την εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη, φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει την ενεργό δράση σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, καθώς οι αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς και η διπλή εισαγγελική έρευνα εναντίον του, πιέζουν έντονα όσους βρίσκονται γύρω από την τηλεοπτική περσόνα που δείχνει να θέλει να παίξει κεντρικό πολιτικό ρόλο.

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…