Έγινε το «μάλε-βράσε» στο Περιφερειακό Συμβούλιο με πρωταγωνιστή τον Τζήμερο

Για μια ακόμα φορά ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θάνος Τζήμερος, γνωστός για τις ρατσιστικές και αντικομμουνιστικές δηλώσεις του, ήταν ο  αρνητικός πρωταγωνιστής, σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, μαζί με την αστυνομία!

2079953 1

Όλα ξεκίνησαν όταν με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί με ακραίες εκφράσεις τον κ. Πρωτούλη χαρακτηρίζοντάς τον «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος αντέδρασε λέγοντας προς το προεδρείο και τη διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής: «Μπορεί να θέλετε έναν γελωτοποιό αντικομμουνιστή σε ένα όργανο σαν το Περιφερειακό Συμβούλιο να σας κάνει αυτήν τη δουλειά. Όμως, δεν θα ανεχτούμε ξανά έναν ναζί με κουστούμι, έναν φασίστα με κουστούμι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κάθε φορά να μας επιτίθεται με χαρακτηρισμούς». Για να προσθέσει, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα 902. gr: «Πάρτε μέτρα. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στον εμετικό αντικομμουνισμό από τον συγκεκριμένο πολιτικάντη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θάνος Τζήμερος ειδοποίησε την αστυνομία και δυνάμεις της κατέφθασαν. Υπήρξαν αντιδράσεις από διάφορες παρατάξεις για το επεισόδιο και την απειλή συλλήψεων ενώ διεκόπη η συνεδρίαση.

Για το  επεισόδιο,με έμφαση αλλά και μομφή για  την είσοδο για πρώτη φορά αστυνομικών δυνάμεων στο περιφερειακό συμβούλιο, υπήρξε δημόσια παρέμβαση της επικεφαλής της παράταξης που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ (Δύναμη Ζωής), πρώην περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου,

«Νέα Διοίκηση, νέα ήθη. Για πρώτη φορά η Ελληνική Αστυνομία εισήλθε στο χώρο συνεδρίασης της Ολομέλειας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…