Newsroom

Newsroom

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο καλός συνάδελφος, Κώστας Χατζίδης. Μόλις στα 46 του χρόνια κι έπειτα από 17…

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο καλός συνάδελφος, Κώστας Χατζίδης. Μόλις στα 46 του χρόνια κι έπειτα από 17 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” ο συνάδελφος Κώστας Χατζίδης, έκλεισε τα μάτια του, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του Μίνα Πέππα και το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι τους.

Ο Κώστας Χατζίδης είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 14 Ιανουαρίου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ακολούθησαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αμέσως μετά παρουσιάστηκε ισχαιμικό επεισόδιο. Στη συνέχεια, υπέστη τοξικό εγκεφαλικό οίδημα. Το μεσημέρι της Πέμπτης κατέληξε στην εντατική του νοσοκομείου.

Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1967 στα Σέρβια της Κοζάνης. Εργάστηκε στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ και Mega, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ενώ το 2011 ίδρυσε τον ιστότοπο pheme.gr.

Η σωρός του θα μεταφερθεί και θα ταφεί στη γενέτειρά του, όπως άλλωστε ο ίδιος είχε ζητήσει. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στους Αμπελοκήπους.

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει οδύνη για το θάνατο του Κώστα Χατζίδη, τονίζοντας πως επρόκειτο για έναν ευγενικό, δυναμικό και άψογο συνάδελφο, που διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά «έναν άξιο συνάδελφο που παρόλο, που έφυγε νωρίς και άδικα, υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία».

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…