Newsroom

Newsroom

Έφυγε με τέσσερα δώρα από το ΥΠΕΘΑ ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο νέος ΠτΔ αναφέρθηκε –σύμφωνα…

pakis doro 1

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο νέος ΠτΔ αναφέρθηκε –σύμφωνα με πληροφορίες- στην ανάγκη αποσαφήνισης του ποσοστού του δημοσίου χρέους που αφορά στους εξοπλισμούς, για να μην πλανάται η εντύπωση ότι είναι χρήματα που κατανάλωσε η ελληνική κοινωνία, στη συζήτηση που είχε με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια γεύματος.

pakis kamenos eikona

Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρατήρησε ότι από το 1974 και μετά, υπήρξε ένα μεγάλο κομμάτι χρημάτων που πήγε σε εξοπλισμούς, που είναι ποσοστό του δημοσίου χρέους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόσθεσε ότι «καλό θα ήταν-επειδή πολύ συζήτηση γίνεται για το ότι ο ελληνικός λαός είναι υπερδανεισμένος- να προσδιοριστεί ποιο κομμάτι του δημοσίου χρέους οφείλεται σε εξοπλισμούς, για να μην πλανάται η εντύπωση ότι είναι χρήματα που κατανάλωσε η ελληνική κοινωνία».

pakis doro

Στη διάρκεια της πολύωρης παραμονής του στο ΥΠΕΘΑ, ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα θέματα ενώ έφυγε με τέσσερα δώρα. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος του δώρισε το θυρεό του ΥΠΕΘΑ αλλά και μία εικόνα της Παναγίας. Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος δώρισε ένα αναμνηστικό με κλάδο ελαίας και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας, πρόσφερε ένα ομοίωμα παραστάσεως πομπής στρατιωτών του 5ου π.Χ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…