Έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλαξαν εξώφυλλο στο Facebook – Δείτε τι νέες φωτογραφίες όσων αποχώρησαν

Έδιωξαν κάθε τι που αφορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από πάνω τους

Συριζα αποχωρησαντες

Μια ημέρα μετά την οριστική τους φυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι αποχώρησαν θέλουν με τον τρόπο τους να διώξουν κάθε τι αφορά το παλιό τους, πλέον, κόμμα. Έτσι, οι βουλευτές που χθες δήλωσαν ανεξάρτητοι αποφάσισαν να αλλάξουν και φωτογραφία εξωφύλλου στο Facebook.

Για τον Αλέξη Χαρίτση σας ενημερώσαμε και χθες, αποφάσισε να αντικαταστήσει την εικόνα του κόμματος με τον πίνακα του Πελίτσα «Τέταρτη τάξη».

XARITSIS FACEBOOK

Αρκετοί άλλοι αποφάσισαν να μην ανεβάσουν κάποιον πίνακα ή μια φωτογραφία που να δείχνει κάτι, αλλά προτίμησαν να αντικαταστήσουν το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ με ένα απλό κόκκινο φόντο, το οποίο είναι μεν στο ίδιο χρώμα με το πρώην τους κόμμα, αλλά λείπει το σήμα. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

iliopoulos facebook

tzanakopoulos facebbok

Περίπου στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Θεανώ Φωτίου, η οποία ναι μεν αντικατέστησε το ΣΥΡΙΖΑ με κόκκινο φόντο αλλά αποφάσισε στα δεξιά αυτού να βάλει το πρόσωπο της και να γράψει ότι είναι βουλευτής, χωρίς να αναφέρει κόμμα. Επίσης κάτω στη φωτογραφία γράφει «Με την δύναμη της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας».

fwtiou facebook

Η Έφη Αχτσιόγλου απ’την πλευρά της αντικατέστησε το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ με μια απ’ τις πιο διάσημες φωτογραφίες όλων των εποχών, το «Γεύμα στην κορυφή ενός ουρανοξύστη».

axtsioglou facebook

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από τη μεριά του προτίμησε να δώσει μια αίσθηση Λονδίνου στο εξώφυλλο του facebook του, καθώς αντικατέστησε το πρώην κόμμα του με μια φωτογραφία από δρόμο της Αγγλικής πρωτεύουσας που γράφει «Look Left».

tsakalwtos favebook

 

 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…