Newsroom

Newsroom

Έφτασε στην ΔΕΘ ο Αλ. Τσίπρας-Συνάντηση με τους απεργούς Μαλαματίνας

Έφτασε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπου το απόγευμα θα πραγματοποιήσει και την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» - Νωρίτερα ο Αλ. Τσίπρας επισκέφθηκε και τους απεργούς της εταιρείας Μαλαματίνα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου δηλώνοντας την στήριξή του στους αγώνες τους

tsipras malamatina

Τις προτεραιότητες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με έμφαση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στις 19.30, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 86η ΔΕΘ.

Ο Αλ. Τσίπρας που συναντήθηκε νωρίτερα με τους απεργούς της εταιρείας Μαλαματίνα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Φραγγίδη για τα αιτήματα των εργαζομένων κατά των απολύσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οφείλονται στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη και εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός η κυβέρνησή του θα καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο. «Αυτός ο νόμος έκτρωμα θα είναι από τους πρώτους που θα καταργηθούν όταν γίνει η πολιτική αλλαγή που πιστεύω ότι θα δώσει μια προοπτική στους εργαζόμενους αλλά και στην κοινωνία που ασφυκτιά. Δεν γίνεται οι εργοδότες να θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», είπε.

«Θέλω να δώσω μια δέσμευση ότι η στήριξη από τη δική μας την πλευρά δεν θα είναι μόνο τώρα αλλά και αύριο, γιατί χαμένοι αγώνες είναι μονάχα αυτοί που δεν δίνονται», είπε.

Τέλος στα αξιοσημείωτα της συνάντησης ήταν όταν η   κόρη ενός από τους εργαζόμενους πρόσφερε στον κ. Τσίπρα ένα μπλουζάκι που κυκλοφόρησαν οι απεργοί για να κάνουν γνωστό τον αγώνα τους.

 

 

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.