Τραγικό θάνατο βρήκαν εφτά φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, ενώ ταξίδευαν για τη Λιόν για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης 29/01 με τη γαλλική ομάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδονται από τα ρουμανικά Μέσα, ένα βανάκι Ελλήνων φιλάθλων συγκρούστηκε με φορτηγό στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τίμις, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό έξι φιλάθλων και του οδηγού του βαν.
Όπως φαίνεται στο παρακάτω σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος, η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του βαν επιχείρησε να κάνει προσπέραση, πέφτοντας μετωπικά πάνω στο φορτηγό.
Παράλληλα, τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν την κατάσταση των δύο ως κρίσιμη, ενώ ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.
Σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα digi24.ro, το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο DN6 – E70, έναν από τους βασικούς οδικούς άξονες της περιοχής.

Το μικρό λεωφορείο που ερχόταν από την Ελλάδα και κατευθυνόταν προς τη Γαλλία, με δέκα επιβάτες επιχείρησε να προσπεράσει στην εθνική οδό κοντά στην περιοχή Lugojelul, στην είσοδο του περιφερειακού δρόμου του Lugoj.Στην προσπάθεια του να επιστρέψει στη λωρίδα του, συγκρούστηκε με μία βυτιοφόρο και εκφενδονίστηκε στην αντίθετη κατεύθυνση, όπου συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στη Ρουμανία: Πολύνεκρο τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Βίντεο ντοκουμέντο
Δημοσκόπηση: Οι αμβλώσεις «πλήγωσαν» την Καρυστιανού – Καμπανάκι για Τσίπρα
Ο Βουλαρίνος τα έχωσε στον Λάνθιμο – Του πειράξανε το Ισραήλ
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια