Εφιάλτη για κυβέρνηση και Τράπεζες αποτελεί ακόμη η ιστορική «Ελευθεροτυπία» και οι εργαζόμενοι της

Λίγο πριν οι 900 απλήρωτοι πρώην εργαζόμενοι της ιστορικής εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» λάβουν ένα μικρό μέρος των χρημάτων τους από τα οφειλόμενα μετά το κλείσιμο της, από την πώληση του κτιρίου της ενημερώθηκαν επίσημα ό,τι οι Τράπεζες .μπλόκαραν τα δεδουλευμένα τους!

563739 146793292135651 2102942442 n

Οκτώ ολόκληρα χρόνια, από τότε που έκλεισε η “Ελευθεροτυπία” οι εργαζόμενοί της περίμεναν  να πάρουν  έστω κάποια λίγα χρήματα από αυτά που δικαιούνται από το άδοξο κλείσιμο της. Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα εργαζόμενο από την πώληση του κτιρίου της εφημερίδας, με την καταβολή να γίνεται στις 17 Ιουλίου.

Όμως μόλις σήμερα οι εργαζόμενοι της ”Ε” πληροφορήθηκαν ότι  μάθαμε ότι η “Alpha Bank” και Τράπεζα Πειραιώς έκαναν ανακοπή στην καταβολή των ποσών προς τους εργαζόμενους. Η πρώτη διεκδικεί το 65 % του εκπλειστηριάσματος. Φυσικά, η αγωνία των εκαντοντάδων συναδέλφων δεν συγκινεί την σημερινή κυβέρνηση που κόπτεται για την αντικειμενικότητα και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, καθώς ακολουθεί τις τακτικές που επιβάλλουν οι τράπεζες καταπατώντας τα εργασιακά δικαιώματα, ενώ βάση νόμου οι εργαζόμενοι έχουν τον πρώτο λόγο! Η 17η Ιουλίου που θα ήταν ημέρα δικαίωσης για τον αγώνα για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους από 800 άτομα και οι οικογένειες τους δεν θα υπάρξει. 

 

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…