Newsroom

Newsroom

"Εφιάλτης" για 22χρονη που ενώ της έταξαν γάμο, την εξανάγκασαν να κάνει πεζοδρόμιο

Αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μια 22χρονη κοπέλα βρέθηκε να κάνει πεζοδρόμιο, καθώς έπεσε θύμα ενός 32χρονου φίλου…

big porneia

Αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μια 22χρονη κοπέλα βρέθηκε να κάνει πεζοδρόμιο, καθώς έπεσε θύμα ενός 32χρονου φίλου της. Αυτός ήταν που την έπεισε να την παντρευτεί, μόνο που είχε άλλα σχέδια για τη γυναίκα του. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 22χρονη από τη Βουλγαρία διέφυγε της προσοχής τους και πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το γεγονός, όπως αναφέρει το Cretapost.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές η 22χρονη, πίστεψε στα λόγια του 32χρονου βούλγαρου, φίλου της και πήγε να μείνει μαζί του.
Στο ίδιο διαμέρισμα όμως έμεναν και τρια ακόμα άτομα από τη Βουλγαρία, ένας 47χρονος, μια 37χρονη και ένας 53χρονη.

Όταν έφτασε σπίτι, τα τέσσερα άτομα, μαζί και ένας 61χρονος Ρεθυμνιώτης, της πήραν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και με χρήση σωματικής αλλά και ψυχολογικής βίας την εξανάγκασαν να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής στο διαμέρισμα που έμεναν αλλά και σε άλλα σπίτια.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, η 22χρονη κατάφερε και ξέφυγε από την προσοχή του 61χρονου, που την είχε πάει σε σπιτι πελάτη και πήγε στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τα πέντε άτομα.
Λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο 32χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 22χρονης, η 37χρονη, η 53χρονη και ο 61χρονος, ενώ αναζητείται ακόμη ένας ο 47χρονος.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό