Έφη Αxτσιόγλου: Προβοκάτσιες τέλος

Απάντηση έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου σε δημοσίευμα που την «έδειχνε» ως υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

axtsiogloy

Η Έφη Αχτσιόγλου με δηλώση της στην Efsyn, απάντησε σε δημοσίευμα που την «έδειχνε» ως υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, η υποψήφια πρόεδρος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε: «Προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους από τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Η απάντηση αυτή δόθηκε με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας 1voice.gr το οποίο δεν συνοδευόταν από κανένα αποδεικτικό υλικό και το οποίο έφερε τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε». Στο εν λόγω δημοσίευμα γινόταν λόγος για sms που έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρόεδρο του κόμματος με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί. Το γεγονός ότι ο συντάκτης του κειμένου δεν παρουσίασε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στο «ρεπορτάζ» του πως έχει την κατοχή του τέτοιο μήνυμα, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κίτρινος Τύπος επιστρατεύτηκε από κάποιους και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.