Newsroom

Newsroom

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν δίνουμε διαπιστευτήρια στα fake news της Νέας Δημοκρατίας

Η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε πως «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, η μειονότητα ήταν, είναι και θα είναι μουσουλμανική».

αχτσιόγλου 1

Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το κρεσέντο εκφοβισμού που έχουν εξαπολύσει στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης κατά της μουσουλμανικής μειονότητας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Η ΝΔ έχει ξεπεράσει τα όρια με τα οποία θα έπρεπε να γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση. Χθες, ο κ. Σκέρτσος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνική εξαίρεση, η κ. Μπακογιάννη απειλεί τους πολίτες, στην μόνη περιοχή στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτο κόμμα, γιατί δεν ψήφισαν ΝΔ. Στη συνέχεια, ο κ. Σκέρτσος είπε πως τα αυτονόητα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών δεν είναι και τόσο αυτονόητα αλλά εξαρτώνται από το τι θα ψηφίσουν. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη οδός και για τη Δημοκρατία και για τον τρόπο που γίνεται η προεκλογική συζήτηση. Κατηγορούν την μέχρι χθες αξιωματική αντιπολίτευση ως ανθελληνικό κόμμα. Και πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι προδότες και δεν εξυπηρετούν την εθνική ασφάλεια. Αυτό μας γυρνάει σε μαύρες εποχές», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στο MegaLive του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε πως «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, η μειονότητα ήταν, είναι και θα είναι μουσουλμανική» και συνέχισε θυμίζοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που είχε οδηγήσει τον ίδιο τον Ερντογάν να παραδεχτεί πως πρόκειται για μουσουλμανική μειονότητα» και πρόσθεσε: «Ο κ. Σκέρτσος είπε ψέματα, όπως έλεγε και όλη την προηγούμενη προεκλογική περίοδο που γυρνούσε τα κανάλια με ένα ψεύτικο χαρτί που δήθεν είχε κοστολογήσει το πρόγραμμα μας και ποια η συνέπεια; Καμιά. Σαν να μην έγινε τίποτα. Παρά μόνο πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ καλούταν να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας».

Τόνισε, επίσης, ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούν την ενιαία γραμμή του κόμματος που μιλάει καθαρά για μουσουλμανική μειονότητα. Ως πολιτικό σύστημα είχαμε αποφασίσει πως τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια ευαίσθητη περιοχή δεν θα τα χειριζόμαστε με ΚΥΠατζίδικη λογική παλαιάς κοπής, αλλά με τη διακομματική επιτροπή που φτιάξαμε το 2020 και διπλωματικές πρωτοβουλίες.». «Ποια είναι όμως η πραγματική κατηγορία που επιρρίπτεται εδώ;», είπε η κ Αχτσιόγλου. «Ότι οι άνθρωποι που εξελέγησαν από χιλιάδες πολίτες στην περιοχή είναι υποχείρια του Ερντογάν; Άρα και ότι οι Έλληνες πολίτες που τους ψήφισαν λειτουργούν ως υποχείρια του Ερντογάν;

Η κ. Αχτσιόγλου κατέληξε τονίζοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης επί έναν ολόκληρο χρόνο έκανε παιχνίδια με την ΕΥΠ, την οποία πήρε υπό την προστασία του, παρακολουθούσε το μισό πολιτικό σύστημα, για λόγους εθνικής ασφάλεια, όπως ισχυριζόταν. Και μετά παραδέχτηκε πως ήταν σκάνδαλο, το δικό του σκάνδαλο. Ενώ επί έναν ολόκληρο χρόνο επικαλούνταν πάλι τον εθνικό κίνδυνο, και τους παρακολουθούμενους ως υπόπτους για την εθνική ασφάλεια. Το ίδιο κάνει και τώρα. Δεν θα πορευόμαστε έτσι. Το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι πρέπει να τελειώνει.»

Νέο εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 50χρονος εργάτης στην Ορεστιάδα – Καταπλακώθηκε από μηχάνημα βάρους 7 τόνων

Ektakti Epikairotita 0

Νέο εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 50χρονος εργάτης στην Ορεστιάδα – Καταπλακώθηκε από μηχάνημα βάρους 7 τόνων

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

“Αήθεις και απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί” – Η ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ για επίθεση Κούγια στον Λιάγκα

7e63bcb050584479b42e366bcf199c7f

“Αήθεις και απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί” – Η ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ για επίθεση Κούγια στον Λιάγκα

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ έκανε ευθεία επίθεση στο…

“Γατάκια, εγώ γκαντέμης;” – Χιούμορ…Μητσοτάκη για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό στο Final Four (Video)

mitsotakisssss 640x426 1

“Γατάκια, εγώ γκαντέμης;” – Χιούμορ…Μητσοτάκη για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό στο Final Four (Video)

Ο πρωθυπουργός σε νέες αξέχαστες στιγμές γιατί -πάνω από όλα- ξέρει να αυτοσαρκάζεται, να έχει…