Ευφράνθηκε η καρδιά του Άδωνη για την ομάδα…του φίλου του Αλαφούζου

Την ώρα που τα νοικοκυριά αγκομαχούν για να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια και τα είδη πρώτης ανάγκης, ο υπουργός Ανάπτυξης βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τον φίλο του...τον Αλαφούζο και να έχει ευφθρανθεί η καρδιά του

Το «καλάθι του νοικοκυριού» βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεοπτικής συνέντευξης του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε πως στις 2 Νοεμβρίου ξεκινάει η λειτουργεία του καινούργιου τρόπου προσέγγισης των αναγκαίων αγαθών για το μέσο σπίτι. Ο υπουργός Ανάπτυξης για μια ακόμη φορά φάνηκε αισιόδοξος σχετικά με το αντίκτυπο που θα έχει στην τσέπη των καταναλωτών, καθώς εξέφρασε την πεποίθηση ότι ξεκινά ένας ανταγωνισμός μείωσης των τιμών και πρόσθεσε ότι «δίνουμε και θα δώσουμε τις επόμενες εβδομάδες μεγάλη μάχη στο καλάθι».

 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης όμως δεν έμεινε εκεί…και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, στο οποίο οι «πράσινοι» κέρδισαν με 5-1, στο Πανθεσσαλικό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε πως «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Γιάννη Αλαφούζο. Τέτοια ομάδα που μας έχει φτιάξει φέτος. Δεν είναι το 1-5, ούτε το 10/10, είναι η μπάλα που παίζουμε. Ως Παναθηναϊκός, έχει ευφθρανθεί η καρδιά μου επιτέλους. Όποιος είδε το χτεσινό ματς, τι μπάλα παίζει ο Παναθηναϊκός. Δόξα σοι ο Θεός».

Φαντάζει δύσκολο να πουν το ίδιο και οι πολίτες για το μέτρο που προωθεί με τυμπανοκρουσίες η κυβέρνηση της ΝΔ, το οποίο οι πολίτες αμφισβητούν ( το 57% των ερωτηθέντων απαντά ότι το καλάθι θα βοηθήσει λίγο), την αποτελεσματικότητα του, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

 

 

 

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

«Είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ρήγματος», ανέφερε ο σεισμολόγος Ευθύμιος…