Έφερε… πανικό στο twitter η εικόνα της Παναγίας στον Βύρωνα… που δακρύζει και η ανάρτηση του Καλλιάνου

Νέα διάσταση δίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, στο σημερινό πρωτοσέλιδο για την  εικόνα της Παναγίας στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, στον Βύρωνα Αττικής.   

E X1Jv1XIBAqh0Y 0

Δάκρυσε η εικόνα της Παναγιάς στον Άγιο Δημήτριο και μάλιστα μπροστά σε υπουργό, έγραψε  με μεγάλα γράμματα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα STAR. Ο εν λόγω υπουργός ήταν ο Τάκης Θεοδωριάκος, ενώ μαζί του ήταν και  ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος έζησε κι αυτός ζωντανά το «ανατριχιαστικό περιστατικό. Όμως ο Βουλευτής της Ν.Δ το προχώρησε ακόμα παραπέρα σκορπίζοντας πανικό στα social media  με την οποία υποστηρίζει ότι η εικόνα της Παναγίας η οποία βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα δακρύζει συνεχώς εδώ κι ένα χρόνο.

Καλεί μάλιστα όσους είναι άθεοι να μην χλευάζουν το γεγονός και να επισκεφούν την εκκλησία. Η ανάρτηση αυτή του Γιάννη Καλλιάνου προκάλεσε κύμα σχολίων στο twitter με κάποιους χρήστες να του τονίζουν στις απαντήσεις του πως πρέπει να «σταματήσει να ανεβάζει τέτοια θέματα».

 Ο «γαλάζιος» βουλευτής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει συνεχώς εδώ και 1 χρόνο. Κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα. Δεν είναι σωστό λοιπόν, όλοι εσείς που δηλώνετε άθεοι, να χλευάζετε αυτό το γεγονός. Να επισκεφτείτε την εκκλησία, να το δείτε και μετά γράψτε ότι θέλετε.»

Για την ιστορία, σημειώνεται ότι ο Γιάννης Καλλιάνος πάλι δηλώνει ότι είναι μετεωρολόγος.… και μαθηματικός

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…